Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Thunder Horrible Boyz
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Ka Ho geeft een hoge lob. Tsz Chung heeft problemen om de bal te vangen. Lai Tung rent richting de bal. Lai Tung schiet op doel. Chi Fung maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Hiu Fai geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. James zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wai Tik is nu in balbezit. Wai Tik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Chi Fung trapt de bal weg van het doel. Geng probeert de bal met de borst te controleren. Geng probeert naar een medespeler te passen. Lai Tung is nu in balbezit. Lai Tung schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Mazaka speelt de bal door. Wai Tik rent richting de bal. Wai Tik passt de bal zonder na te denken. Chun Yin rent richting de bal. Chun Yin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ping Kai bokst de bal weg.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siu Ming met de inworp. Wai Tik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Tik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Thunder - Horrible Boyz 1:0

34e minuut.
Wing Chun geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Siu Ming de bal. Siu Ming kopt de bal weg. Chun Yin rent richting de bal. Chun Yin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Moore is nu in balbezit. Lai Tung is nu in balbezit. Moore is nu in balbezit. Lai Tung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Tung haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Geng rent richting de bal. Sze Lung onderschept slim de pass. Sze Lung probeert naar een medespeler te passen. Lai Tung is nu in balbezit. Lai Tung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Thunder 51%, Horrible Boyz 49%.
Gallant Thunder - Horrible Boyz 1:0

50e minuut.
Mazaka geeft de bal voor. Wai Tik kopt de bal weg. Chun Yin rent richting de bal. Chun Yin draait met de bal, schiet en ... Ping Kai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Thunder - Horrible Boyz 2:0

51e minuut.
Koon Pong is nu in balbezit. Koon Pong probeert naar een medespeler te passen. Sze Lung is nu in balbezit. Lai Tung onderschept slim de pass. Lai Tung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Thunder - Horrible Boyz 2:1

59e minuut.
Wai Tung geeft de bal voor. Mazaka kan de bal niet met de borst controleren. Moore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moore krijgt een gele kaart. Mazaka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mazaka met een snel genomen vrije trap. Wai Lung rent richting de bal. James onderschept slim de pass. James geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Wai Lung rent richting de bal. James onderschept slim de pass. James geeft de bal voor. Sze Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Sze Lung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Wai Tung trapt de bal weg. Moore kopt de bal weg. Zhao probeert de bal met de borst te controleren. Lai Tung verovert de bal door een tackle van achteren. Lai Tung haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gallant Thunder - Horrible Boyz 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Thunder 39%, Horrible Boyz 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gallant Thunder - Horrible Boyz 2:2