Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Crows Kitchee Donkeys
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cheuk Fung met een sublieme pass. Ka Wai rent richting de bal. Wing Hong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wing Hong krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Tsz Chun probeert de bal aan de voet te houden. Wing Hong rent richting de bal. Wing Hong passt de bal zonder na te denken. Chi Kui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Kui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Chun Shun met een harde bal richting middenveld. Siu Wing kopt de bal weg. Chi Kui rent richting de bal. Chi Kui draait met de bal, schiet en ... Changzhi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Crows - Kitchee Donkeys 1:0

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Long zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jevic rent richting de bal. Jevic met een sublieme pass. Tsz Chun geeft een hoge lob. Wei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Jevic rent richting de bal. Cheuk Fung onderschept slim de pass. Cheuk Fung speelt de bal door. Chi Kui is nu in balbezit. Chi Kui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Crows 50%, Kitchee Donkeys 50%.
Gallant Crows - Kitchee Donkeys 1:0

60e minuut.
Tsz Chun is nu in balbezit. Cheuk Fung verovert de bal door een tackle van achteren. Cheuk Fung probeert naar een medespeler te passen. Chi Kui rent richting de bal. Chi Kui haalt uit met een fantastische trap. Changzhi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Crows - Kitchee Donkeys 2:0

73e minuut.
Kin Leung rent richting de bal. Kin Leung geeft de bal voor. Chun Shun kopt de bal weg. Ka Wai is nu in balbezit. Ka Wai geeft de bal voor. Wei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Jevic heeft problemen om de bal te vangen. Jevic geeft een lange en hoge pass. Long speelt de bal door. Daar is Yuk Chi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yuk Chi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Siu Wing rent richting de bal. Siu Wing geeft de bal voor. Ka Wai probeert de bal aan de voet te houden. Chi Kui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Kui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Crows - Kitchee Donkeys 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Crows 49%, Kitchee Donkeys 51%.
Gallant Crows - Kitchee Donkeys 3:0