Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fierce Tigers Fierce Cows
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Daar is Hei Lok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hei Lok met een sublieme pass. Chi Hing speelt de bal door. Kam Fai is nu in balbezit. Kam Fai schiet op doel. Yuk Chi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hei Lok zal de hoekschop nemen. Chak King kopt de bal weg. Kam Fai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kam Fai haalt uit met een fantastische trap. Yuk Chi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Ho Man, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chi Hing rent richting de bal. Chi Hing schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Wai Ho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chun Kit geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. James rent richting de bal. James haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Tigers - Fierce Cows 1:0

17e minuut.
Shun Him verovert de bal door een tackle van achteren. Tak Him geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yu Chun de bal. Ka Ho is nu in balbezit. Ka Ho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fierce Tigers - Fierce Cows 1:1

30e minuut.
Qi heeft problemen om de bal te vangen. Qi met een sublieme pass. Chun Yin is nu in balbezit. Chak King onderschept slim de pass. Chak King draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Tigers 54%, Fierce Cows 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Tigers - Fierce Cows 1:1

51e minuut.
Chak King rent richting de bal. Chak King onderschept slim de pass. Chak King speelt de bal door. Daar is Kam Fai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kam Fai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Chun Kit kopt de bal weg. Qi is nu in balbezit. Chak King maakt een afschuwelijke overtreding. Chak King is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Qi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Qi met een snel genomen vrije trap. Daar is Yu Chun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ka Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ka Ho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Chun Yin verovert de bal door een tackle van achteren. Qi rent richting de bal. Chun Yin begaat een overtreding. Qi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Qi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Tak Him rent richting de bal. Tak Him passt de bal in één keer door. Chak King rent richting de bal. Chak King geeft een lange en hoge pass. Ka Ho krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Chun Yin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Wai Tik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ka Ho rent richting de bal. Ka Ho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fierce Tigers - Fierce Cows 1:2

84e minuut.
James passt de bal met de wreef. Ho Man rent richting de bal. Kam Fai rent richting de bal. Kam Fai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fierce Tigers - Fierce Cows 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fierce Tigers 48%, Fierce Cows 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fierce Tigers - Fierce Cows 2:2