Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viva la Loca Halcones Retumbantes
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


25e minuut.
Gil met een sublieme pass. Ibáñez geeft een hoge lob. Iliopoulos is nu in balbezit. Iliopoulos draait met de bal, schiet en ... Godoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la Loca - Halcones Retumbantes 1:0

35e minuut.
Dávila met een snelle inworp. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero geeft de bal voor. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho schiet op doel. Soldevilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva la Loca 53%, Halcones Retumbantes 47%.
Viva la Loca - Halcones Retumbantes 1:0

46e minuut.
Martínez met een sublieme pass. Colón is nu in balbezit. Colón geeft een lange en hoge pass. Iliopoulos is nu in balbezit. Iliopoulos schiet op doel. Godoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Seifenstein is nu in balbezit. Seifenstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la Loca - Halcones Retumbantes 2:0

53e minuut.
Cáceres onderschept slim de pass. Martínez is nu in balbezit. Martínez geeft een hoge lob. Iliopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Colón met de inworp. Ibáñez is nu in balbezit. Ibáñez geeft een hoge lob. Seifenstein is nu in balbezit. Seifenstein draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Otero probeert naar een medespeler te passen. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cruz krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Perales met de inworp. Martínez is nu in balbezit. Martínez probeert naar een medespeler te passen. Seifenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Seifenstein haalt uit met een fantastische trap. Godoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iliopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la Loca - Halcones Retumbantes 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva la Loca 41%, Halcones Retumbantes 59%.
Viva la Loca - Halcones Retumbantes 3:0