Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
espaillat CA Cibaeños
pueba Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Porcher met de inworp. Lemus probeert de bal met de borst te controleren. Lemus passt de bal zonder na te denken. Alagich rent richting de bal. Alagich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Galván geeft een lange en hoge pass. Daar is Binder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Binder verovert de bal door een tackle van achteren. Binder schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Lemus kopt de bal weg. Cepeda rent richting de bal. Mejía onderschept slim de pass. Mejía schiet op doel. Soldevilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doeltrap. Soldevilla trapt de bal weg van het doel. Lemus kopt de bal weg. Alagich rent richting de bal. Alagich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Binder is nu in balbezit. Alcázar is nu in balbezit. Galván verovert de bal door een tackle van achteren. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt De la Rosa de bal. Porcher is nu in balbezit. Porcher passt de bal met de wreef. Binder rent richting de bal. Binder schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: espaillat 52%, CA Cibaeños 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
espaillat - CA Cibaeños 0:0

49e minuut.
Wyciszkiewicz trapt de bal weg van het doel. Ortega kopt de bal weg. De la Rosa rent richting de bal. Osuna rent richting de bal. Osuna geeft een hoge lob. Soldevilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Cepeda geeft de bal voor. Curiel kan de bal niet met de borst controleren. Binder rent richting de bal. Binder schiet op doel. Blasco probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lemus geeft een hoge lob. Binder bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Binder is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lemus neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Galván rent richting de bal. Galván geeft een hoge lob. Daar is Alagich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alagich draait met de bal, schiet en ... Oliva probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Galván de bal. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar passt de bal zonder na te denken. Alagich bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: espaillat 54%, CA Cibaeños 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
espaillat - CA Cibaeños 0:0