Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plataneros Solitarios Aztex CF
Normal Tactiek A
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 27.1
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Pérez onderschept slim de pass. Cyganek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyganek geeft een hoge lob. Codrea heeft problemen om de bal te vangen. Codrea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Montaño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plataneros Solitarios - Aztex CF 0:1

20e minuut.
Codrea rent richting de bal. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea verovert de bal door een tackle van achteren. Codrea schiet op doel. Montaño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plataneros Solitarios - Aztex CF 0:2

27e minuut.
Acero rent richting de bal. Cyganek verovert de bal door een tackle van achteren. Cyganek probeert naar een medespeler te passen. Codrea rent richting de bal. Codrea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Dziewulski speelt de bal door. Cyganek is nu in balbezit. Cyganek passt de bal zonder na te denken. Codrea rent richting de bal. Codrea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Codrea is nu in balbezit. Codrea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Espinosa de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pérez passt de bal met de wreef. Peláez geeft de bal voor. Luna probeert de bal aan de voet te houden. Codrea rent richting de bal. Codrea schiet op doel. Montaño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plataneros Solitarios - Aztex CF 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plataneros Solitarios 39%, Aztex CF 61%.
Plataneros Solitarios - Aztex CF 0:3

46e minuut.
Wojdyga passt de bal zonder na te denken. Grzywaczewski geeft de bal voor. Codrea rent richting de bal. Codrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Plataneros Solitarios - Aztex CF 0:4

76e minuut.
Wojdyga passt de bal in één keer door. Luna rent richting de bal. Codrea verovert de bal door een tackle van achteren. Codrea haalt uit met een fantastische trap. Montaño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plataneros Solitarios - Aztex CF 0:5

83e minuut.
Alfaro rent richting de bal. Cyganek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyganek geeft de bal voor. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montaño probeert naar een medespeler te passen. Wojdyga kopt de bal weg. Codrea rent richting de bal. Codrea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gómez probeert naar een medespeler te passen. Luna is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Codrea. Codrea krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Pérez geeft een hoge lob. Codrea rent richting de bal. Daar is Codrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrea schiet op doel. Montaño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plataneros Solitarios - Aztex CF 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plataneros Solitarios 43%, Aztex CF 57%.
Plataneros Solitarios - Aztex CF 0:6