Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudos del Licey CA Caribeños
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Meléndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar onderschept slim de pass. Durán is nu in balbezit. Aguilar rent richting de bal. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Doeltrap. Carballo trapt de bal weg van het doel. Díaz met een sublieme pass. Abel rent richting de bal. Abel schiet op doel. Ávila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Cadenas geeft een hoge lob. Bueno heeft problemen om de bal te vangen. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno onderschept slim de pass. Bueno haalt uit met een fantastische trap. Carballo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Otero is nu in balbezit. Aguilar onderschept slim de pass. Durán is nu in balbezit. Durán schiet op doel. Cordero probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Díaz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gómez de bal. Gómez passt de bal in één keer door. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos del Licey - CA Caribeños 1:0

26e minuut.
Aguilar kopt de bal weg. Meléndez rent richting de bal. Cadenas heeft problemen om de bal te vangen. Cadenas passt de bal zonder na te denken. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guaba bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rudos del Licey - CA Caribeños 1:1

34e minuut.
Pizarro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gómez met de inworp. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos del Licey - CA Caribeños 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudos del Licey 54%, CA Caribeños 46%.
Rudos del Licey - CA Caribeños 2:1

64e minuut.
Daar is Díez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar rent richting de bal. Aguilar schiet op doel. Carballo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rudos del Licey - CA Caribeños 2:2

73e minuut.
Díaz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De la Rosa komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Balaguer geeft een lange en hoge pass. Durán is nu in balbezit. Cordero rent richting de bal. Durán onderschept slim de pass. Durán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Durán rent richting de bal. Durán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudos del Licey 52%, CA Caribeños 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rudos del Licey - CA Caribeños 2:2