Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Famosos Electricos Barracos Norteños
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Alvarado met een sublieme pass. Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena passt de bal zonder na te denken. Daar is Piña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piña schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Cuevas is nu in balbezit. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas rent richting de bal. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Perelló speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Méndez met een snelle inworp. Guzmán controleert de bal met de borst. Guzmán haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Maldonado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Aparicio met een sublieme pass. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas passt de bal met de wreef. Piña rent richting de bal. Piña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Famosos Electricos - Barracos Norteños 0:1

21e minuut.
Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán speelt de bal door. Bautista rent richting de bal. Méndez onderschept slim de pass. Méndez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Méndez kopt de bal weg. Perelló heeft problemen om de bal te vangen. Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Frías schiet op doel. Maldonado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Agustín onderschept slim de pass. Agustín passt de bal zonder na te denken. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Balbuena onderschept slim de pass. Agustín is nu in balbezit. Agustín geeft een hoge lob. Piña rent richting de bal. Piña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Famosos Electricos 59%, Barracos Norteños 41%.
Famosos Electricos - Barracos Norteños 0:1

49e minuut.
Agustín raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Otero komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Otero probeert naar een medespeler te passen. Comas is nu in balbezit. Comas geeft de bal voor. Méndez rent richting de bal. Méndez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Klungelig pakt Guzmán de bal. Azcona is nu in balbezit. Guzmán begaat een overtreding. Guzmán krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Guzmán passt de bal zonder na te denken. Frías bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero onderschept slim de pass. Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. Guzmán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Campillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castro is nu in balbezit. Castro met een sublieme pass. Frías is nu in balbezit. Frías schiet op doel. Maldonado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

72e minuut.
Alvarado passt de bal in één keer door. Otero is nu in balbezit. Balbuena onderschept slim de pass. Guzmán rent richting de bal. Guzmán draait met de bal, schiet en ... Maldonado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Famosos Electricos 40%, Barracos Norteños 60%.
Famosos Electricos - Barracos Norteños 0:1