Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bravos Mojados Locos Moribundos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Nadal rent richting de bal. Nadal passt de bal met de wreef. Prieto is nu in balbezit. Prieto schiet op doel. De la Rosa probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
León zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osorio probeert naar een medespeler te passen. Nadal geeft een hoge lob. Prieto is nu in balbezit. Prieto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Méndez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fernández komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Muñoz geeft een hoge lob. Osuna is nu in balbezit. Osuna passt de bal zonder na te denken. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández is nu in balbezit. Fernández schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Mojados - Locos Moribundos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravos Mojados 64%, Locos Moribundos 36%.
Bravos Mojados - Locos Moribundos 0:1

49e minuut.
Mesa geeft een lange en hoge pass. Osuna is nu in balbezit. Osuna probeert naar een medespeler te passen. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Morales probeert naar een medespeler te passen. Esquivel rent richting de bal. Soldevilla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Soldevilla krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Lugo speelt de bal door. Osorio is nu in balbezit. Garrido verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández is nu in balbezit. Fernández draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravos Mojados 63%, Locos Moribundos 37%.
Bravos Mojados - Locos Moribundos 0:1