Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patos Electricos Locos Moribundos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Arvelo geeft een hoge lob. Valenzuela met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Villalona de bal onder controle te krijgen. Lugo is nu in balbezit. Lugo geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Ortiz onderschept slim de pass. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Electricos - Locos Moribundos 1:0

26e minuut.
Esquivel heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela met een sublieme pass. Asensio heeft problemen om de bal te vangen. Asensio haalt uit met een fantastische trap. Cepeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Electricos - Locos Moribundos 2:0

31e minuut.
Garrido probeert de bal aan de voet te houden. Fernández is nu in balbezit. Fernández passt de bal zonder na te denken. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán haalt uit met een fantastische trap. Carballo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Aguilar de bal onder controle te krijgen. Villalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalona geeft een lange en hoge pass. Arvelo is nu in balbezit. Arvelo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patos Electricos 51%, Locos Moribundos 49%.
Patos Electricos - Locos Moribundos 2:0

50e minuut.
Ortiz passt de bal met de wreef. Fuentes rent richting de bal. Aponte is nu in balbezit. Fuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes geeft de bal voor. Cepeda bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Montaño zal de hoekschop nemen. De la Rosa heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Garrido speelt de bal door. Fernández rent richting de bal. Valenzuela begaat een overtreding. Fernández is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Aponte neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Carballo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carballo met een sublieme pass. Garrido kopt de bal weg. Fernández rent richting de bal. Fernández draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patos Electricos - Locos Moribundos 2:1

73e minuut.
De la Rosa probeert de bal aan de voet te houden. Asensio is nu in balbezit. De la Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ortiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt López de bal. Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández schiet op doel. Carballo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patos Electricos 57%, Locos Moribundos 43%.
Patos Electricos - Locos Moribundos 2:1