Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delfines Enchapados Estrellas Electricos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


10e minuut.
Polanco onderschept slim de pass. Polanco passt de bal in één keer door. García is nu in balbezit. García haalt uit met een fantastische trap. Sanchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delfines Enchapados - Estrellas Electricos 0:1

18e minuut.
Delgado geeft een lange en hoge pass. Daar is Ledesma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa rent richting de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Gutiérrez rent richting de bal. Moya onderschept slim de pass. Moya speelt de bal door. Barceló rent richting de bal. Barceló schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delfines Enchapados 44%, Estrellas Electricos 56%.
Delfines Enchapados - Estrellas Electricos 0:1

48e minuut.
Gutiérrez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ortiz komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Moya rent richting de bal. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz speelt de bal door. Polanco rent richting de bal. Polanco geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya verovert de bal door een tackle van achteren. Moya passt de bal met de wreef. Barceló is nu in balbezit. Barceló haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Polanco is nu in balbezit. Barceló onderschept slim de pass. Barceló passt de bal zonder na te denken. Correa rent richting de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Moya is nu in balbezit. Moya passt de bal in één keer door. Barceló rent richting de bal. Barceló draait met de bal, schiet en ... Galván bokst de bal weg. Daar is Ledesma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

65e minuut.
Doeltrap. Galván met een harde bal richting middenveld. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
García is nu in balbezit. García probeert naar een medespeler te passen. Linares rent richting de bal. Linares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delfines Enchapados - Estrellas Electricos 0:2

88e minuut.
Alcántara kopt de bal weg. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco maakt een afschuwelijke overtreding. Polanco krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Arvelo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alemán met een snelle inworp. Correa is nu in balbezit. Correa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delfines Enchapados 56%, Estrellas Electricos 44%.
Delfines Enchapados - Estrellas Electricos 0:2