Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguilas Superiores Hurones Calientes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores passt de bal in één keer door. Pizarro is nu in balbezit. Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Superiores - Hurones Calientes 0:1

9e minuut.
Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal is nu in balbezit. Met opzet legt Alonso zijn tegenspeler op de grond. Alonso krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Cruz probeert naar een medespeler te passen. Arvelo rent richting de bal. Alonso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arvelo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Arvelo kan niet meer verder spelen. Araújo komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Aguilar is nu in balbezit. Aguilar speelt de bal door. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel. Arvelo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aguilas Superiores - Hurones Calientes 1:1

33e minuut.
Bernal geeft de bal voor. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro geeft een lange en hoge pass. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... Compres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Abad geeft een lange en hoge pass. Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz onderschept slim de pass. Díaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas Superiores 47%, Hurones Calientes 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aguilas Superiores - Hurones Calientes 1:1

49e minuut.
Alonso passt de bal in één keer door. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez passt de bal met de wreef. Lugo is nu in balbezit. Lugo geeft een hoge lob. Arvelo bokst de bal weg.

56e minuut.
Bernal passt de bal zonder na te denken. Flores rent richting de bal. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Peláez passt de bal met de wreef. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro geeft een hoge lob. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Arvelo met een harde bal richting middenveld. Baez geeft een hoge lob. Pizarro heeft problemen om de bal te vangen. Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Alonso rent richting de bal. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso onderschept slim de pass. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Fernández kopt de bal weg. Arvelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Arvelo met een harde bal richting middenveld. Flores kopt de bal weg. Klungelig pakt Pizarro de bal. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas Superiores 51%, Hurones Calientes 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aguilas Superiores - Hurones Calientes 1:1