Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawaii Machi Kagayaku Denstetsu
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Aoki onderschept slim de pass. Aoki geeft een hoge lob. Morishita speelt de bal door. Sakemoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakemoto geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Aoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aoki passt de bal met de wreef. Akamine bereikt de bal nog maar net als eerste. Soma onderschept slim de pass. Soma draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Omata probeert naar een medespeler te passen. Jaw-Shen rent richting de bal. Met opzet legt Tanoue zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tanoue naar de kleedkamers voor een vroege douche.

42e minuut.
Arai met een sublieme pass. Takahara rent richting de bal. Takahara probeert naar een medespeler te passen. Soma is nu in balbezit. Soma schiet op doel. Morishita bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jaw-Shen zal de hoekschop nemen. Arai rent richting de bal. Arai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaii Machi - Kagayaku Denstetsu 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaii Machi 54%, Kagayaku Denstetsu 46%.
Kawaii Machi - Kagayaku Denstetsu 0:1

56e minuut.
Akamine is nu in balbezit. Akamine geeft een lange en hoge pass. Tange rent richting de bal. Haneda onderschept slim de pass. Haneda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Aoki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Takahara rent richting de bal. Takahara passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Soma de bal. Soma schiet op doel. Morishita bokst de bal weg. Soma is nu in balbezit. Soma haalt uit met een fantastische trap. Morishita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Miyamoto speelt de bal door. Kikawada is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sakemoto. Sakemoto krijgt een gele kaart.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaw-Shen met de inworp. Takahara geeft een hoge lob. Aoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Aoki geeft een lange en hoge pass. Morishita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Miyamoto passt de bal met de wreef. Daar is Sakemoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miyamoto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miyamoto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaii Machi 62%, Kagayaku Denstetsu 38%.
Kawaii Machi - Kagayaku Denstetsu 0:1