Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ABX club Kagayaku Jinja
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Shirasawa verovert de bal door een tackle van achteren. Shirasawa geeft een hoge lob. Chiyotanda heeft problemen om de bal te vangen. Kobayashi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABX club - Kagayaku Jinja 1:0

7e minuut.
Kagawa passt de bal met de wreef. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida passt de bal zonder na te denken. Daar is Kobayashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobayashi haalt uit met een fantastische trap. Komatsu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ABX club - Kagayaku Jinja 2:0

21e minuut.
Hashimoto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masushima met de inworp. Machida rent richting de bal. Machida schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kobayashi passt de bal in één keer door. Masushima is nu in balbezit. Choe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Choe krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Masushima rent richting de bal. Masushima geeft de bal voor. Chiyotanda rent richting de bal. Kobayashi onderschept slim de pass. Kobayashi schiet op doel. Komatsu bokst de bal weg.

41e minuut.
Shirasawa is nu in balbezit. Shirasawa passt de bal in één keer door. Nakazawa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kobayashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobayashi haalt uit met een fantastische trap. Komatsu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABX club 57%, Kagayaku Jinja 43%.
ABX club - Kagayaku Jinja 2:0

67e minuut.
Machida verovert de bal door een tackle van achteren. Machida speelt de bal door. Kobayashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobayashi draait met de bal, schiet en ... Komatsu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABX club - Kagayaku Jinja 3:0

76e minuut.
Chiyotanda geeft de bal voor. Inworp. Shirasawa met een snelle inworp. Machida is nu in balbezit. Machida geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Hisanaga met een sublieme pass. Tanaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanaka passt de bal in één keer door. Kita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ABX club - Kagayaku Jinja 3:1

88e minuut.
Yanagisawa probeert naar een medespeler te passen. Masushima is nu in balbezit. Masushima passt de bal zonder na te denken. Kita is nu in balbezit. Kita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABX club 50%, Kagayaku Jinja 50%.
ABX club - Kagayaku Jinja 3:1