Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akai Kaeru Kagayaku Jinja
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Tanaka verovert de bal door een tackle van achteren. Miyahara is nu in balbezit. Miyahara met een sublieme pass. Morioka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morioka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Yokotani met een sublieme pass. Morioka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiyotanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Morioka onderschept slim de pass. Morioka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Morioka bereikt de bal nog maar net als eerste. Choe rent richting de bal. Morioka onderschept slim de pass. Morioka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Kagayaku Jinja 1:0

31e minuut.
Endo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chiyotanda de bal onder controle te krijgen. Choe onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Horinouchi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Kagayaku Jinja 2:0

32e minuut.
Yanagimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyahara onderschept slim de pass. Miyahara geeft de bal voor. Morioka is nu in balbezit. Morioka haalt uit met een fantastische trap. Komatsu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kaeru - Kagayaku Jinja 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Kaeru 48%, Kagayaku Jinja 52%.
Akai Kaeru - Kagayaku Jinja 3:0

50e minuut.
Nakazawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakazawa geeft een lange en hoge pass. Daar is Meta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanaka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Hisanaga met de inworp. Nakazawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Endo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Endo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

55e minuut.
Meta met een sublieme pass. Hisanaga controleert de bal met de borst. Met opzet legt Meta zijn tegenspeler op de grond. Meta krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Morioka rent richting de bal. Hashimoto onderschept slim de pass. Hashimoto met een sublieme pass. Kita is nu in balbezit. Kita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kigen passt de bal in één keer door. Kawashima is nu in balbezit. Kawashima probeert naar een medespeler te passen. Kita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kita draait met de bal, schiet en ... Narazki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Kaeru 58%, Kagayaku Jinja 42%.
Akai Kaeru - Kagayaku Jinja 3:0