Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaijin Mori Kawaii Machi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Morishita met een harde bal richting middenveld. Miyamoto kopt de bal weg. Klungelig pakt Takahagi de bal. Haneda onderschept slim de pass. Haneda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Haneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Haneda rent richting de bal. Miyamoto is nu in balbezit. Miyamoto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Matsui rent richting de bal. Nagimura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matsui is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matsui met een snel genomen vrije trap. Haneda rent richting de bal. Haneda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Mori - Kawaii Machi 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaijin Mori 60%, Kawaii Machi 40%.
Gaijin Mori - Kawaii Machi 0:1

48e minuut.
Omata met een sublieme pass. Akamine is nu in balbezit. Tanoue met een sublieme pass. Haneda rent richting de bal. Haneda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Mori - Kawaii Machi 0:2

55e minuut.
Klungelig pakt Tadokoro de bal. Matsui bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsui geeft een lange en hoge pass. Akamine rent richting de bal. Akamine geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Haneda rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hoshino passt de bal in één keer door. Matsui is nu in balbezit. Matsui passt de bal zonder na te denken. Haneda is nu in balbezit. Haneda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ienaga geeft een lange en hoge pass. Daar is Hoshino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonda haalt uit met een fantastische trap. Morishita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Mori - Kawaii Machi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaijin Mori 59%, Kawaii Machi 41%.
Gaijin Mori - Kawaii Machi 1:2