Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ABX club Gaijin Mori
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen weak


26e minuut.
Kagawa passt de bal zonder na te denken. Takeda is nu in balbezit. Takeda passt de bal zonder na te denken. Gonda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Motegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Motegi speelt de bal door. Kobayashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobayashi haalt uit met een fantastische trap. Takahagi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sakai heeft problemen om de bal te vangen. Sakai speelt de bal door. Kobayashi is nu in balbezit. Kobayashi haalt uit met een fantastische trap. Nakao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABX club - Gaijin Mori 1:0

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Masashiko trapt de bal weg. Sakai kopt de bal weg. Kobayashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobayashi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABX club 54%, Gaijin Mori 46%.
ABX club - Gaijin Mori 1:0

60e minuut.
Motegi geeft een lange en hoge pass. Irie kopt de bal weg. Daar is Motegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Takeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Takeda geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ABX club - Gaijin Mori 1:1

62e minuut.
Fujigawa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yasunga met een snelle inworp. Masushima rent richting de bal. Masushima geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ABX club - Gaijin Mori 2:1

66e minuut.
Kagawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kagawa probeert naar een medespeler te passen. Kobayashi is nu in balbezit. Sakai is nu in balbezit. Sakai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Motegi rent richting de bal. Nagimura verovert de bal door een tackle van achteren. Nagimura passt de bal met de wreef. Hamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hamada rent richting de bal. Kagawa verovert de bal door een tackle van achteren. Kagawa met een sublieme pass. Kobayashi is nu in balbezit. Kobayashi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ABX club - Gaijin Mori 3:1

87e minuut.
Mori met een harde bal richting middenveld. Sakai rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Takeda. Takeda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABX club 57%, Gaijin Mori 43%.
ABX club - Gaijin Mori 3:1