Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akai Kouen Kawiiso Kaeru
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Motoyama onderschept slim de pass. Motoyama met een sublieme pass. Hoshino rent richting de bal. Ichihara onderschept slim de pass. Ichihara geeft een hoge lob. Chugo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Miyamoto rent richting de bal. Miyamoto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kouen - Kawiiso Kaeru 0:1

7e minuut.
Ichihara speelt de bal door. Morisaki is nu in balbezit. Morisaki geeft een lange en hoge pass. Saneyoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saneyoshi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Saneyoshi rent richting de bal. Komatsu is nu in balbezit. Saneyoshi verovert de bal door een tackle van achteren. Saneyoshi schiet op doel. Jung-Hwan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Akai Kouen - Kawiiso Kaeru 1:1

10e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jung-Hwan niet meer kan verder spelen. Oiwa komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Miyahara verovert de bal door een tackle van achteren. Ichihara is nu in balbezit. Ichihara passt de bal zonder na te denken. Miyamoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyamoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kouen - Kawiiso Kaeru 1:2

30e minuut.
Motoyama geeft een lange en hoge pass. Daar is Nishi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanagimoto rent richting de bal. Ichihara rent richting de bal. Ichihara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Chugo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Daar is Morishita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motoyama onderschept slim de pass. Miyamoto rent richting de bal. Daar is Ichihara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ichihara haalt uit met een fantastische trap. Chugo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Ichihara passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Miyamoto de bal. Hoshino rent richting de bal. Miyamoto rent richting de bal. Miyamoto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kouen - Kawiiso Kaeru 1:3

38e minuut.
Morishita onderschept slim de pass. Morishita passt de bal zonder na te denken. Motoyama probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Saneyoshi de bal. Saneyoshi schiet op doel. Oiwa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Kouen 52%, Kawiiso Kaeru 48%.
Akai Kouen - Kawiiso Kaeru 1:3

50e minuut.
Ichihara bereikt de bal nog maar net als eerste. Komatsu met een sublieme pass. Nagahisa controleert de bal met de borst. Yanagimoto rent richting de bal. Yanagimoto schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Miyamoto draait met de bal, schiet en ... Morisaki controleert de bal met de borst. Miyamoto rent richting de bal. Miyamoto haalt uit met een fantastische trap. Morisaki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kouen - Kawiiso Kaeru 1:4

71e minuut.
Morishita rent richting de bal. Motoyama onderschept slim de pass. Ichihara rent richting de bal. Ichihara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kouen - Kawiiso Kaeru 1:5

79e minuut.
Motoyama geeft een hoge lob. Miyamoto rent richting de bal. Ichihara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ichihara schiet op doel. Komatsu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Akai Kouen - Kawiiso Kaeru 1:6

90e minuut.
Nagahisa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jirayia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akai Kouen 67%, Kawiiso Kaeru 33%.
Akai Kouen - Kawiiso Kaeru 1:6