Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yakusoku Denstetsu Gaijin Hi
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


15e minuut.
Morikawa rent richting de bal. Morikawa passt de bal met de wreef. Noda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagatomi is nu in balbezit. Nagatomi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Noda is nu in balbezit. Nagatomi rent richting de bal. Nagatomi haalt uit met een fantastische trap. Konno probeert de bal aan de voet te houden. Masashiko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakusoku Denstetsu - Gaijin Hi 0:1

32e minuut.
Morikawa kopt de bal weg. Kawanabe rent richting de bal. Nagatomi verovert de bal door een tackle van achteren. Nagatomi haalt uit met een fantastische trap. Kitani probeert de bal aan de voet te houden. Masashiko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hamada rent richting de bal. Oguro is nu in balbezit. Masashiko rent richting de bal. Oguro verovert de bal door een tackle van achteren. Oguro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ichikawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Minami rent richting de bal. Minami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yakusoku Denstetsu - Gaijin Hi 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yakusoku Denstetsu 57%, Gaijin Hi 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yakusoku Denstetsu - Gaijin Hi 1:1

51e minuut.
Klungelig pakt Nakata de bal. Maeda rent richting de bal. Maeda passt de bal in één keer door. Nagatomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagatomi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Nagatomi is nu in balbezit. Nakata verovert de bal door een tackle van achteren. Nakata geeft een hoge lob. Minami rent richting de bal. Minami schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Maeda passt de bal in één keer door. Morikawa geeft een lange en hoge pass. Nagatomi rent richting de bal. Nagatomi haalt uit met een fantastische trap. Masashiko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakusoku Denstetsu - Gaijin Hi 1:2

81e minuut.
Kitani trapt de bal weg van het doel. Oguro kopt de bal weg. Klungelig pakt Tsuboi de bal. Minami bereikt de bal nog maar net als eerste. Minami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yakusoku Denstetsu - Gaijin Hi 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yakusoku Denstetsu 58%, Gaijin Hi 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yakusoku Denstetsu - Gaijin Hi 2:2