Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Happy Small Family Hidoi Umi
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Shirasawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwa verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Ishimaru zijn tegenspeler op de grond. Ishimaru is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

9e minuut.
Niwa rent richting de bal. Nakata onderschept slim de pass. Nakata speelt de bal door. Shirasawa rent richting de bal. Shirasawa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Happy Small Family - Hidoi Umi 1:0

15e minuut.
Eguchi is nu in balbezit. Inoue onderschept slim de pass. Inoue passt de bal zonder na te denken. Nakata bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Honda onderschept slim de pass. Inworp. Eguchi met een snelle inworp. Nakata rent richting de bal. Nakata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Isago met een harde bal richting middenveld. Kamiya kopt de bal weg. Fukai heeft problemen om de bal te vangen. Moniwa is nu in balbezit. Moniwa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Inoue is nu in balbezit. Kamiya onderschept slim de pass. Kamiya passt de bal in één keer door. Moniwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Moniwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Ezoe geeft een hoge lob. Kikuchi geeft een lange en hoge pass. Daar is Eguchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shirasawa is nu in balbezit. Shirasawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Small Family 36%, Hidoi Umi 64%.
Happy Small Family - Hidoi Umi 1:0

60e minuut.
Nakata rent richting de bal. Nakata passt de bal zonder na te denken. Isago speelt de bal door. Moniwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Moniwa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kamiya kopt de bal weg. Ezoe rent richting de bal. Kakimoto onderschept slim de pass. Moniwa rent richting de bal. Moniwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Happy Small Family 52%, Hidoi Umi 48%.
Happy Small Family - Hidoi Umi 1:0