Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fushigi Dokeshi Jijii Denstetsu
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Tanakadate bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanakadate met een sublieme pass. Nemoto rent richting de bal. Nemoto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Dokeshi - Jijii Denstetsu 0:1

12e minuut.
Meta met een sublieme pass. Noda bereikt de bal nog maar net als eerste. Noda met een sublieme pass. Ezoe rent richting de bal. Ezoe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kano is nu in balbezit. Kano met een sublieme pass. Morikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Enomoto rent richting de bal. Enomoto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Noda rent richting de bal. Noda passt de bal in één keer door. Nemoto is nu in balbezit. Ezoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezoe haalt uit met een fantastische trap. Goto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fushigi Dokeshi 62%, Jijii Denstetsu 38%.
Fushigi Dokeshi - Jijii Denstetsu 0:1

48e minuut.
Noda verovert de bal door een tackle van achteren. Noda passt de bal met de wreef. Nemoto is nu in balbezit. Ezoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezoe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yong-Soo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Dokeshi - Jijii Denstetsu 0:2

61e minuut.
Moriwaki speelt de bal door. Jaw-Shen bereikt de bal nog maar net als eerste. Enomoto is nu in balbezit. Enomoto haalt uit met een fantastische trap. Jaw-Shen probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Morikawa verovert de bal door een tackle van achteren. Morikawa speelt de bal door. Sogahata bereikt de bal nog maar net als eerste. Enomoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Enomoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fushigi Dokeshi - Jijii Denstetsu 1:2

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moriwaki met een snelle inworp. Fujimoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujimoto passt de bal zonder na te denken. Fukui onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fujimoto zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Kano de bal. Enomoto is nu in balbezit. Enomoto schiet op doel. Sugawara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fushigi Dokeshi - Jijii Denstetsu 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fushigi Dokeshi 40%, Jijii Denstetsu 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fushigi Dokeshi - Jijii Denstetsu 2:2