Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shiro Hikari Shiro Kouen
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


15e minuut.
Motoyama heeft problemen om de bal te vangen. Kidera is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Motoyama. Motoyama krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Motoyama geeft de bal voor. Matsuda is nu in balbezit. Dedimar onderschept slim de pass. Noda rent richting de bal. Noda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kidera passt de bal in één keer door. Ishi geeft een lange en hoge pass. Noda kopt de bal weg. Matsuda is nu in balbezit. Matsuda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Motoyama probeert de bal met de borst te controleren. Motoyama speelt de bal door. Tadokoro rent richting de bal. Matsuda verovert de bal door een tackle van achteren. Matsuda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Oku is nu in balbezit. Abe verovert de bal door een tackle van achteren. Abe passt de bal met de wreef. Matsuda is nu in balbezit. Matsuda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro Hikari 54%, Shiro Kouen 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shiro Hikari - Shiro Kouen 0:0

52e minuut.
Hasegawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasegawa geeft de bal voor. Klungelig pakt Tae-Uk de bal. Kidera rent richting de bal. Kidera haalt uit met een fantastische trap. Mita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro Hikari - Shiro Kouen 1:0

72e minuut.
Motoyama met de inworp. Kurahaszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurahaszi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dedimar de bal. Dedimar geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Shiro Hikari - Shiro Kouen 2:0

81e minuut.
Matsuda springt en kopt de bal. Sakemoto kopt de bal weg. Abe bereikt de bal nog maar net als eerste. Noda bereikt de bal nog maar net als eerste. Noda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shiro Hikari 53%, Shiro Kouen 47%.
Shiro Hikari - Shiro Kouen 2:0