Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 12:29
  • Competitiewedstrijd: J3-League.02
  • Stadion: Ruzorz Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3039
Ruzorz Shiro Kouen
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


16e minuut.
Shimokawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaw-Shen is nu in balbezit. Jaw-Shen passt de bal in één keer door. Nakazawa is nu in balbezit. Nakazawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Saito probeert naar een medespeler te passen. Kawanabe probeert de bal aan de voet te houden. Jaw-Shen met een sublieme pass. Nakazawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakazawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Noda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nakanishi is nu in balbezit. Nakanishi geeft een lange en hoge pass. Kawanabe probeert de bal aan de voet te houden. Matsuda krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruzorz 62%, Shiro Kouen 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ruzorz - Shiro Kouen 0:0

48e minuut.
Noda met een snelle inworp. Kawanabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoshimitsu maakt een afschuwelijke overtreding. Yoshimitsu krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Motoyama bereikt de bal nog maar net als eerste. Motoyama passt de bal zonder na te denken. Matsuda rent richting de bal. Matsuda haalt uit met een fantastische trap. Kikawada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruzorz - Shiro Kouen 0:1

63e minuut.
Shimoda met de inworp. Shimokawa is nu in balbezit. Shimokawa passt de bal in één keer door. Nakanishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakanishi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kawanabe passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Shimoda de bal. Yasuda begaat een overtreding. Yasuda krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Yoshimitsu controleert de bal met de borst. Noda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yoshimitsu. Yoshimitsu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

74e minuut.
Maekawa onderschept slim de pass. Maekawa geeft de bal voor. Kurosawa rent richting de bal. Hada verovert de bal door een tackle van achteren. Hada geeft de bal voor. Paal! Kikawada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruzorz 63%, Shiro Kouen 37%.
Ruzorz - Shiro Kouen 0:1