Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawaikunee Jinja marno
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15
poor Schieten poor
average Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


17e minuut.
Ogura kopt de bal weg. Klungelig pakt Ganaha de bal. Sogahata is nu in balbezit. Ganaha verovert de bal door een tackle van achteren. Ganaha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Jinja - marno 1:0

28e minuut.
Takagi heeft problemen om de bal te vangen. Yoshikawa is nu in balbezit. Kitano is nu in balbezit. Yoshikawa verovert de bal door een tackle van achteren. Yoshikawa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Takagi probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kitano. Takagi raakt geblesseerd tijdens het duel. Yoshikawa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hirano is nu in balbezit. Ganaha onderschept slim de pass. Ganaha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Jinja - marno 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaikunee Jinja 36%, marno 64%.
Kawaikunee Jinja - marno 2:0

49e minuut.
Harasaki onderschept slim de pass. Harasaki met een sublieme pass. Ganaha rent richting de bal. Ganaha draait met de bal, schiet en ... Murai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Jinja - marno 3:0

52e minuut.
Okamoto probeert de bal aan de voet te houden. Masushima is nu in balbezit. Kudo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kudo krijgt een gele kaart. Masushima is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Okamoto neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawaikunee Jinja - marno 3:1

60e minuut.
Takagi probeert naar een medespeler te passen. Yamada rent richting de bal. Ganaha rent richting de bal. Ganaha draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ogura de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Sogahata speelt de bal door. Ishi rent richting de bal. Yamada maakt een afschuwelijke overtreding. Yamada krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Kurahaszi probeert naar een medespeler te passen. Yamada rent richting de bal. Yamada passt de bal zonder na te denken. Ganaha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganaha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kurahaszi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nakagawa komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Yoshikawa onderschept slim de pass. Yoshikawa passt de bal in één keer door. Yamada is nu in balbezit. Yamada schiet op doel. Ogura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawaikunee Jinja 44%, marno 56%.
Kawaikunee Jinja - marno 3:1