Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Little Folk Shops ST
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 32.4
slecht Schieten solide
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


8e minuut.
Bruto probeert naar een medespeler te passen. Syska rent richting de bal. Ibrashev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ibrashev naar de kleedkamers voor een vroege douche.

19e minuut.
Kárason is nu in balbezit. Lanzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanzon met een sublieme pass. Sikiewicz rent richting de bal. Sikiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Little Folk Shops - ST 1:0

29e minuut.
Kulewski rent richting de bal. Mihalcea onderschept slim de pass. Mihalcea passt de bal met de wreef. Branco is nu in balbezit. Branco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sikiewicz probeert naar een medespeler te passen. Spantidakis heeft problemen om de bal te vangen. Sikiewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Sikiewicz krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Mihalcea rent richting de bal. Mihalcea passt de bal in één keer door. Branco rent richting de bal. Branco schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lanzon de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mihalcea rent richting de bal. Ómarsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mihalcea raakt geblesseerd tijdens het duel. Kárason met een snel genomen vrije trap. Mihalcea krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Little Folk Shops - ST 1:1

44e minuut.
Fjölnisson onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lanzon. Fjölnisson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kárason met een snel genomen vrije trap. Mihalcea kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Little Folk Shops 50%, ST 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Little Folk Shops - ST 1:1

49e minuut.
Lanzon is nu in balbezit. Lanzon passt de bal in één keer door. Kárason speelt de bal door. Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Branco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lanzon geeft een hoge lob. Fjölnisson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Severinsson probeert naar een medespeler te passen. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper schiet op doel. Bruto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Depcik met de inworp. Fjölnisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fjölnisson probeert naar een medespeler te passen. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lanzon met een sublieme pass. Sikiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Sikiewicz met een sublieme pass. Lepper bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Little Folk Shops - ST 2:1

85e minuut.
Mučibabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Severinsson onderschept slim de pass. Severinsson met een sublieme pass. Sikiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Little Folk Shops - ST 3:1

89e minuut.
Łątka geeft de bal voor. Branco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spantidakis is nu in balbezit. Spantidakis geeft een hoge lob. Branco maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Little Folk Shops 41%, ST 59%.
Little Folk Shops - ST 3:1