Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gamlir Kappar Illir Ávextir
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


12e minuut.
Henriksson onderschept slim de pass. Sigurðsson is nu in balbezit. Henriksson rent richting de bal. Sigurðsson rent richting de bal. Sigurðsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Ingibjörnsson de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gíslason neemt de hoekschop. Veigarsson is nu in balbezit. Veigarsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gamlir Kappar - Illir Ávextir 0:1

38e minuut.
Neistason onderschept slim de pass. Neistason schiet op doel. Njálsson rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gylfason neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Guðmundsson is nu in balbezit. Guðmundsson passt de bal in één keer door. Gylfason probeert naar een medespeler te passen. Neistason is nu in balbezit. Neistason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gamlir Kappar - Illir Ávextir 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamlir Kappar 50%, Illir Ávextir 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gamlir Kappar - Illir Ávextir 1:1

72e minuut.
Agnarsson geeft de bal voor. Aðalgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Aðalgeirsson passt de bal in één keer door. Neistason is nu in balbezit. Neistason haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamlir Kappar - Illir Ávextir 2:1

73e minuut.
Henriksson heeft problemen om de bal te vangen. Aðalgeirsson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sigurðsson. Sigurðsson krijgt een gele kaart. Aðalgeirsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Guðmundsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Jóhannson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neistason bereikt de bal nog maar net als eerste. Neistason draait met de bal, schiet en ... Loftsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamlir Kappar 45%, Illir Ávextir 55%.
Gamlir Kappar - Illir Ávextir 2:1