Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gamlir Kappar IB Selir
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Bjartmannsson probeert naar een medespeler te passen. Heiðarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Heiðarsson schiet op doel. Tryggvason probeert wanhopig de bal te grijpen. Veigarsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamlir Kappar - IB Selir 0:1

21e minuut.
Veigarsson rent richting de bal. Heiðarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Agnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Heiðarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Heiðarsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guðmundsson rent richting de bal. Bjartmannsson verovert de bal door een tackle van achteren. Bjartmannsson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Heiðarsson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamlir Kappar - IB Selir 0:2

31e minuut.
Hafbergsson heeft problemen om de bal te vangen. Hafbergsson probeert naar een medespeler te passen. Aðalgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Neistason rent richting de bal. Neistason draait met de bal, schiet en ... Hannesson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Heiðarsson passt de bal in één keer door. Kristófersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingibjörnsson begaat een overtreding. Ingibjörnsson krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Daar is Hafsteinsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hafbergsson is nu in balbezit. Hafsteinsson maakt een afschuwelijke overtreding. Hafsteinsson krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Guðmundsson is nu in balbezit. Guðmundsson met een sublieme pass. Bergsson rent richting de bal. Neistason rent richting de bal. Neistason haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bjartmannsson probeert de bal aan de voet te houden. Ásbjörnsson geeft een hoge lob. Bjartmannsson is nu in balbezit. Heiðarsson is nu in balbezit. Heiðarsson haalt uit met een fantastische trap. Tryggvason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamlir Kappar - IB Selir 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamlir Kappar 62%, IB Selir 38%.
Gamlir Kappar - IB Selir 0:3

80e minuut.
Hafbergsson is nu in balbezit. Ingileifsson rent richting de bal. Ingileifsson met een sublieme pass. Bjartmannsson rent richting de bal. Bjartmannsson geeft de bal voor. Tryggvason bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamlir Kappar - IB Selir 0:4

87e minuut.
Ævarsson geeft de bal voor. Ingileifsson heeft problemen om de bal te vangen. Ingileifsson passt de bal zonder na te denken. Heiðarsson rent richting de bal. Heiðarsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamlir Kappar - IB Selir 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamlir Kappar 60%, IB Selir 40%.
Gamlir Kappar - IB Selir 0:5