Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ellefu Otrar Bjartsýnir Sigrar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.2
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Narfason is nu in balbezit. Marinóson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Narfason is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Narfason zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Orlygsson geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Þorleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gústafsson rent richting de bal. Þorleifsson is nu in balbezit. Gústafsson rent richting de bal. Gústafsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ellefu Otrar - Bjartsýnir Sigrar 0:1

11e minuut.
Hrannarson trapt de bal weg van het doel. Unnsteinsson kopt de bal weg. Tryggvason heeft problemen om de bal te vangen. Margeirsson is nu in balbezit. Margeirsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Örvarsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Neistason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Þorleifsson heeft problemen om de bal te vangen. Þorleifsson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ellefu Otrar 70%, Bjartsýnir Sigrar 30%.
Ellefu Otrar - Bjartsýnir Sigrar 0:1

48e minuut.
Neistason probeert naar een medespeler te passen. Þorleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorleifsson speelt de bal door. Gústafsson rent richting de bal. Gústafsson schiet op doel. Ríkharðsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sigursteinnsson met een snelle inworp. Orlygsson geeft een hoge lob. Neistason heeft problemen om de bal te vangen. Gústafsson rent richting de bal. Gústafsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Sigursteinnsson is nu in balbezit. Valgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigursteinnsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sigursteinnsson krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Sigursteinnsson geeft een hoge lob. Inworp. Valgeirsson met een snelle inworp. Unnsteinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Unnsteinsson geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Mattíasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattíasson haalt uit met een fantastische trap. Lárusson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ellefu Otrar - Bjartsýnir Sigrar 1:1

83e minuut.
Unnsteinsson verovert de bal door een tackle van achteren. Unnsteinsson passt de bal zonder na te denken. Margeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Margeirsson haalt uit met een fantastische trap. Lárusson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ellefu Otrar - Bjartsýnir Sigrar 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ellefu Otrar 50%, Bjartsýnir Sigrar 50%.
Ellefu Otrar - Bjartsýnir Sigrar 2:1