Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal-FC Levski_Forever
5-2-3 Tactiek 5-3-2-wingb
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
58.5 gemiddelde waardering 68.2
very good Schieten outstanding
very good Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


12e minuut.
Nowak onderschept slim de pass. Nowak geeft de bal voor. Ichim rent richting de bal. Milkov onderschept slim de pass. Milkov haalt uit met een fantastische trap. Fouto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belnikolovski is nu in balbezit. Perkov verovert de bal door een tackle van achteren. Perkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Levski_Forever 1:0

15e minuut.
Pitvořil passt de bal met de wreef. Brajković bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Pitvořil met de inworp. Brajković geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mori onderschept slim de pass. Mori geeft de bal voor. Horozov kopt de bal weg. Nankov is nu in balbezit. Nankov haalt uit met een fantastische trap. Kunev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Picazo kopt de bal weg. Nowak is nu in balbezit. Karakashev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Karakashev krijgt een gele kaart. Nowak raakt geblesseerd tijdens het duel. bin Kamaludin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Mitev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Picazo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Żyrkowski onderschept slim de pass. Żyrkowski geeft de bal voor. Ichim kan de bal niet met de borst controleren. Milkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Nowak met een sublieme pass. Vutev is nu in balbezit. Ichim verovert de bal door een tackle van achteren. Pitvořil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitvořil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
bin Kamaludin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mitev is nu in balbezit. Mitev passt de bal zonder na te denken. Nankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nankov draait met de bal, schiet en ... Kunev bokst de bal weg.

30e minuut.
Daar is Karakashev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakashev passt de bal zonder na te denken. Brajković rent richting de bal. Brajković geeft een hoge lob. Horozov krijgt zijn hoofd ertegen. Kunev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Pitvořil passt de bal zonder na te denken. Nankov rent richting de bal. Horozov bereikt de bal nog maar net als eerste. Horozov schiet op doel. Kunev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal-FC - Levski_Forever 1:1

36e minuut.
Horozov rent richting de bal. Nankov kan de bal niet met de borst controleren. Żyrkowski is nu in balbezit. Nankov verovert de bal door een tackle van achteren. Nankov draait met de bal, schiet en ... Kunev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Nowak speelt de bal door. Mitev rent richting de bal. Mitev passt de bal met de wreef. Nankov is nu in balbezit. Nankov schiet op doel. Kunev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Karakashev onderschept slim de pass. Karakashev met een sublieme pass. Brajković is nu in balbezit. Brajković geeft een lange en hoge pass. Horozov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal-FC 69%, Levski_Forever 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal-FC - Levski_Forever 1:1

46e minuut.
Konšel komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Nowak speelt de bal door. Vutev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutev geeft een hoge lob. Nankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nankov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Nankov schiet op doel. bin Kamaludin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brajković neemt de hoekschop. Nankov maakt een snoekduik en kopt de bal. Kunev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Brajković geeft een lange en hoge pass. Horozov kopt de bal weg. Nankov heeft problemen om de bal te vangen. Nankov haalt uit met een fantastische trap. Kunev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Levski_Forever 1:2

62e minuut.
Krachmarov komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Pavia met een sublieme pass. Karakashev geeft de bal voor. Bunchev heeft problemen om de bal te vangen. Nankov rent richting de bal. Nankov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Baltanov komt het veld opgelopen. Martinchev komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Martinchev passt de bal met de wreef. Picazo is nu in balbezit. Martinchev rent richting de bal. Picazo onderschept slim de pass. Picazo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Pavia is nu in balbezit. Pavia passt de bal zonder na te denken. Żyrkowski rent richting de bal. Nankov verovert de bal door een tackle van achteren. Nankov haalt uit met een fantastische trap. Kunev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Levski_Forever 1:3

69e minuut.
Petkov komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Baltanov met een sublieme pass. Vutev rent richting de bal. Nankov onderschept slim de pass. Nankov schiet op doel. Kunev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Levski_Forever 1:4

76e minuut.
Nankov is nu in balbezit. Nankov passt de bal in één keer door. Brajković rent richting de bal. Brajković geeft de bal voor. Baltanov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Belnikolovski kopt de bal weg. Żyrkowski controleert de bal met de borst. Nankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltanov rent richting de bal. Baltanov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Brajković onderschept slim de pass. Brajković geeft een lange en hoge pass. Nankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nankov schiet op doel. Kunev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Levski_Forever 1:5

82e minuut.
Perkov is nu in balbezit. Mitev is nu in balbezit. Picazo onderschept slim de pass. Picazo haalt uit met een fantastische trap. Fouto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal-FC - Levski_Forever 2:5

87e minuut.
bin Kamaludin heeft problemen om de bal te vangen. Nankov is nu in balbezit. bin Kamaludin rent richting de bal. Baltanov verovert de bal door een tackle van achteren. Baltanov haalt uit met een fantastische trap. Kunev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal-FC 57%, Levski_Forever 43%.
Arsenal-FC - Levski_Forever 2:5