Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rodopa FC ФК Сливен
Mid_Advantage Tactiek 532+++
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
71.9 gemiddelde waardering 69.1
excellent Schieten excellent
outstanding Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


11e minuut.
Denev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panaiotov met een snelle inworp. Venkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Venkov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Petlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Umanzor begaat een overtreding. Petlarov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Umanzor speelt de bal door. Simov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Petlarov maakt een snoekduik en kopt de bal. Dodos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rodopa FC - ФК Сливен 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodopa FC 46%, ФК Сливен 54%.
Rodopa FC - ФК Сливен 0:1

48e minuut.
Zaitsev speelt de bal door. Vichev is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vichev zal de hoekschop nemen. Mäeorg maakt een snoekduik en kopt de bal. Miroslavov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zlatinov heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rodopa FC - ФК Сливен 1:1

51e minuut.
Simov passt de bal zonder na te denken. Zlatinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov verovert de bal door een tackle van achteren. Popov geeft een lange en hoge pass. Mäeorg krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Panaiotov is nu in balbezit. Popov bereikt de bal nog maar net als eerste. Popov geeft een hoge lob. Mäeorg is nu in balbezit. Mäeorg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Simov passt de bal zonder na te denken. Petlarov is nu in balbezit. Chiriac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiriac krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Zaitsev rent richting de bal. Zaitsev passt de bal in één keer door. Bobik bereikt de bal nog maar net als eerste. Petlarov onderschept slim de pass. Petlarov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Popov geeft een lange en hoge pass. Vichev rent richting de bal. Vichev probeert naar een medespeler te passen. Mäeorg is nu in balbezit. Mäeorg draait met de bal, schiet en ... Miroslavov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rodopa FC 41%, ФК Сливен 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rodopa FC - ФК Сливен 1:1