Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Copacabana Creatures
16 Tactiek 5-3-2DefMind
49% Balbezit 51%
21% Spel op eigen helft 79%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 11
59.8 gemiddelde waardering 53.2
very good Schieten solid
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


15e minuut.
Paskuda passt de bal met de wreef. Bilchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilchev passt de bal zonder na te denken. Vutev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bilchev rent richting de bal. Bilchev passt de bal met de wreef. Gatzemeier rent richting de bal. Gatzemeier geeft een lange en hoge pass. Holandês maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Gecov de bal. Vutev rent richting de bal. Adrianov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vutev raakt geblesseerd tijdens het duel. Holandês wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gemedzhiev rent richting de bal. Gemedzhiev geeft de bal voor. Baichev kopt de bal weg. Stanimirov rent richting de bal. Stanimirov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Robson onderschept slim de pass. Robson passt de bal met de wreef. Bilchev met een sublieme pass. Holandês rent richting de bal. Holandês schiet op doel. Kocev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Copacabana 20%, Creatures 80%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Copacabana - Creatures 0:0

53e minuut.
Ilinov rent richting de bal. Ilinov speelt de bal door. Gemedzhiev speelt de bal door. Stanimirov is nu in balbezit. Stanimirov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Adrianov rent richting de bal. Bilchev verovert de bal door een tackle van achteren. Holandês rent richting de bal. Holandês haalt uit met een fantastische trap. Kocev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Copacabana - Creatures 1:0

61e minuut.
Inworp. Gatzemeier met de inworp. Gemedzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutev verovert de bal door een tackle van achteren. Vutev geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Olive kopt de bal weg. Bojinov heeft problemen om de bal te vangen. Holandês rent richting de bal. Holandês draait met de bal, schiet en ... Kocev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Copacabana - Creatures 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Copacabana 23%, Creatures 77%.
Copacabana - Creatures 2:0