Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ПФК LEVSKI Minior United
5-3-2e Tactiek restart
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
60.3 gemiddelde waardering 59.8
solid Schieten very good
excellent Passen very good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Martinchev is nu in balbezit. Kitsikis verovert de bal door een tackle van achteren. Kitsikis speelt de bal door. Prinssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinssen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prinssen is nu in balbezit. Prinssen haalt uit met een fantastische trap. Shilkov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ПФК LEVSKI - Minior United 0:1

6e minuut.
Filipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Prahov met een snelle inworp. Filipov rent richting de bal. Filipov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Choiński rent richting de bal. Choiński met een sublieme pass. Leshtarski rent richting de bal. Prinssen onderschept slim de pass. Prinssen haalt uit met een fantastische trap. Shilkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Choiński met een sublieme pass. Stratev is nu in balbezit. Prahov begaat een overtreding. Prahov krijgt een gele kaart. Stratev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prahov geeft een lange en hoge pass. Stratev met een snel genomen vrije trap. Prinssen springt en kopt de bal. Shilkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Choiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kitsikis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsikis onderschept slim de pass. Kitsikis geeft de bal voor. Shilkov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Kitsikis passt de bal zonder na te denken. Daulon rent richting de bal. Daulon geeft een lange en hoge pass. Prinssen is nu in balbezit. Prinssen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Doeltrap. Tomov komt het veld opgelopen. Serbezov komt het veld opgelopen. Denev komt het veld opgelopen. Kostadinov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ПФК LEVSKI 64%, Minior United 36%.
ПФК LEVSKI - Minior United 0:1

46e minuut.
Miñoso komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kostadinov geeft de bal voor. Prinssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stoev krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Filipov rent richting de bal. Filipov geeft een lange en hoge pass. Stoinev kopt de bal weg. Daar is Yurukov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yurukov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ПФК LEVSKI 39%, Minior United 61%.
ПФК LEVSKI - Minior United 0:1