Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК СМИРНЕНСКИ Dynamo Sofia
532 Tactiek C1
35% Balbezit 65%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 52.3
average Schieten formidable
weak Passen very good
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Ruggiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukhilava onderschept slim de pass. Kukhilava passt de bal met de wreef. Andradas Asurmendi is nu in balbezit. Andradas Asurmendi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Frątczak trapt de bal weg. Moussa Faye kopt de bal weg. Kukhilava heeft problemen om de bal te vangen. Kukhilava haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Andradas Asurmendi is nu in balbezit. Andradas Asurmendi met een sublieme pass. Kukhilava rent richting de bal. Kukhilava haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert de la Ossa de bal onder controle te krijgen. Frątczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Moussa Faye passt de bal met de wreef. Matics probeert naar een medespeler te passen. Andradas Asurmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Andradas Asurmendi haalt uit met een fantastische trap. Ruggiero probeert de bal aan de voet te houden. Frątczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Frątczak met een sublieme pass. Matics probeert naar een medespeler te passen. Moussa Faye speelt de bal door. Kukhilava bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukhilava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - Dynamo Sofia 0:1

12e minuut.
Deyanov is nu in balbezit. Andradas Asurmendi verovert de bal door een tackle van achteren. Kukhilava bereikt de bal nog maar net als eerste. Andradas Asurmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Andradas Asurmendi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - Dynamo Sofia 0:2

15e minuut.
Dummer met een sublieme pass. Daar is Andradas Asurmendi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andradas Asurmendi passt de bal in één keer door. Moussa Faye bereikt de bal nog maar net als eerste. Moussa Faye haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - Dynamo Sofia 0:3

18e minuut.
Klungelig pakt Kukhilava de bal. Andradas Asurmendi is nu in balbezit. Kukhilava rent richting de bal. Kukhilava schiet op doel. Frątczak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Moussa Faye is nu in balbezit. Moussa Faye probeert naar een medespeler te passen. Kukhilava is nu in balbezit. Kukhilava haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Spodzieja de bal onder controle te krijgen. Frątczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Ruggiero rent richting de bal. Ruggiero passt de bal met de wreef. Moussa Faye is nu in balbezit. Moussa Faye geeft een lange en hoge pass. Andradas Asurmendi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - Dynamo Sofia 0:4

21e minuut.
Moussa Faye is nu in balbezit. Moussa Faye met een sublieme pass. Andradas Asurmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukhilava is nu in balbezit. Kukhilava draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Spodzieja geeft de bal voor. Frosi is nu in balbezit. Frosi geeft de bal voor. Frątczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Frosi verovert de bal door een tackle van achteren. Frosi passt de bal met de wreef. Matics rent richting de bal. Kukhilava is nu in balbezit. Kukhilava schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Frosi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fusari komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Matics speelt de bal door. Klungelig pakt Moussa Faye de bal. Moussa Faye probeert naar een medespeler te passen. Andradas Asurmendi rent richting de bal. Andradas Asurmendi draait met de bal, schiet en ... Frątczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - Dynamo Sofia 0:5

31e minuut.
Dummer rent richting de bal. Dummer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Andradas Asurmendi de bal. Andradas Asurmendi passt de bal met de wreef. Kukhilava bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - Dynamo Sofia 0:6

34e minuut.
Andradas Asurmendi is nu in balbezit. Kukhilava rent richting de bal. Andradas Asurmendi rent richting de bal. Andradas Asurmendi haalt uit met een fantastische trap. Frątczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - Dynamo Sofia 0:7

36e minuut.
Andradas Asurmendi passt de bal met de wreef. Dummer is nu in balbezit. Dummer geeft een hoge lob. Kukhilava bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukhilava draait met de bal, schiet en ... Frątczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ruggiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukhilava onderschept slim de pass. Kukhilava haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Flotho met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Deyanov de bal. Kukhilava rent richting de bal. Kukhilava schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Andradas Asurmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kukhilava de bal. Andradas Asurmendi rent richting de bal. Kukhilava bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukhilava haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - Dynamo Sofia 0:8

45e minuut.
Zhekov is nu in balbezit. Dummer maakt een afschuwelijke overtreding. Zhekov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barbukov met een snel genomen vrije trap. Eresov maakt een snoekduik en kopt de bal. Chyła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК СМИРНЕНСКИ 80%, Dynamo Sofia 20%.
ФК СМИРНЕНСКИ - Dynamo Sofia 0:8

46e minuut.
Proetter komt het veld opgelopen. Cosnician komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Inworp. Caccini met een snelle inworp. Ruggiero probeert de bal met de borst te controleren. Proetter is nu in balbezit. Proetter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Klungelig pakt Cosnician de bal. Barbukov rent richting de bal. Barbukov met een sublieme pass. Proetter is nu in balbezit. Proetter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Flotho geeft een hoge lob. Spučys rent richting de bal. Spučys geeft een lange en hoge pass. Cosnician is nu in balbezit. Cosnician haalt uit met een fantastische trap. Frątczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de la Ossa geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Berizzo de bal onder controle te krijgen. Cosnician probeert naar een medespeler te passen. Proetter rent richting de bal. Proetter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - Dynamo Sofia 0:9

57e minuut.
Fusari geeft een lange en hoge pass. Dummer kopt de bal weg. Proetter rent richting de bal. Proetter draait met de bal, schiet en ... Frątczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Dummer met een snelle inworp. Cosnician bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosnician schiet op doel. Flotho probeert de bal aan de voet te houden. Frątczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - Dynamo Sofia 0:10

63e minuut.
Dummer rent richting de bal. Dummer probeert naar een medespeler te passen. Moussa Faye rent richting de bal. Proetter heeft problemen om de bal te vangen. Proetter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Moussa Faye rent richting de bal. Moussa Faye passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cosnician de bal. Cosnician schiet op doel. Frątczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - Dynamo Sofia 0:11

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Simov komt het veld opgelopen. Bojkov komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Flotho is nu in balbezit. Flotho geeft een hoge lob. Simov heeft problemen om de bal te vangen. Cosnician is nu in balbezit. Cosnician haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de la Ossa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - Dynamo Sofia 0:12

75e minuut.
Berizzo is nu in balbezit. Berizzo geeft een hoge lob. Daar is Barbukov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosnician rent richting de bal. Cosnician schiet op doel. Frątczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Moussa Faye met een sublieme pass. Matics bereikt de bal nog maar net als eerste. Matics met een sublieme pass. Cosnician bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosnician schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Deyanov is nu in balbezit. Deyanov passt de bal in één keer door. Proetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Proetter haalt uit met een fantastische trap. Frątczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - Dynamo Sofia 0:13

81e minuut.
Ruggiero met een sublieme pass. Barbukov rent richting de bal. Cosnician verovert de bal door een tackle van achteren. Cosnician heeft problemen om de bal te vangen. Cosnician draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Proetter rent richting de bal. Simov is nu in balbezit. Simov passt de bal in één keer door. Cosnician rent richting de bal. Cosnician draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - Dynamo Sofia 0:14

89e minuut.
Matics passt de bal in één keer door. Berizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matics speelt de bal door. Cosnician bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosnician draait met de bal, schiet en ... Frątczak bokst de bal weg. Proetter is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Proetter is nu in balbezit. Proetter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - Dynamo Sofia 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК СМИРНЕНСКИ 80%, Dynamo Sofia 20%.
ФК СМИРНЕНСКИ - Dynamo Sofia 0:15