Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pianicite FC Voivodino
bira Tactiek N1
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62.9 gemiddelde waardering 55.8
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
formidable Verdedigen solid


4e minuut.
Maiellaro probeert naar een medespeler te passen. Strukar is nu in balbezit. Branekov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Branekov krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Barakov passt de bal in één keer door. Enev met een sublieme pass. Erkenev is nu in balbezit. Erkenev haalt uit met een fantastische trap. Zaicev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianicite - FC Voivodino 1:0

11e minuut.
Albajrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Enev onderschept slim de pass. Enev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bělský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bělský draait met de bal, schiet en ... Zaicev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Albajrami passt de bal zonder na te denken. Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnstekers speelt de bal door. Strukar rent richting de bal. Strukar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Wijnstekers speelt de bal door. Strukar rent richting de bal. Epremyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Strukar raakt geblesseerd tijdens het duel. Wijnstekers neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pianicite - FC Voivodino 1:1

22e minuut.
Albajrami passt de bal zonder na te denken. Kontorinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontorinis passt de bal met de wreef. Strukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Strukar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Enev bereikt de bal nog maar net als eerste. Enev geeft een hoge lob. Zaicev probeert naar een medespeler te passen. Strukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Strukar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Branekov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barakov is nu in balbezit. Barakov geeft een lange en hoge pass. Erkenev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roda heeft problemen om de bal te vangen. Zaicev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Strukar rent richting de bal. Kontorinis met een sublieme pass. Wijnstekers rent richting de bal. Wijnstekers draait met de bal, schiet en ... Beco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianicite - FC Voivodino 1:2

38e minuut.
Erkenev rent richting de bal. Erkenev geeft een hoge lob. Bělský rent richting de bal. Bělský schiet op doel. Zaicev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pianicite - FC Voivodino 2:2

41e minuut.
Wijnstekers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnstekers probeert naar een medespeler te passen. Rogerio speelt de bal door. Rosada is nu in balbezit. Rosada haalt uit met een fantastische trap. Beco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Filev is nu in balbezit. Erkenev is nu in balbezit. Erkenev passt de bal in één keer door. Bělský rent richting de bal. Bělský draait met de bal, schiet en ... Zaicev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barakov neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pianicite 46%, FC Voivodino 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pianicite - FC Voivodino 2:2

46e minuut.
Terziev komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Rogerio passt de bal in één keer door. Zamora heeft problemen om de bal te vangen. Filev bereikt de bal nog maar net als eerste. Filev geeft een hoge lob. Erkenev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Barakov probeert naar een medespeler te passen. Terziev bereikt de bal nog maar net als eerste. Roda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Roda krijgt een gele kaart. Terziev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Erkenev neemt zijn aanloop. Zaicev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pianicite - FC Voivodino 3:2

69e minuut.
Branekov geeft een hoge lob. Maiellaro is nu in balbezit. Erkenev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Erkenev moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Erkenev schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Maiellaro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maiellaro met een snel genomen vrije trap. Bekirov rent richting de bal. Strukar verovert de bal door een tackle van achteren. Strukar haalt uit met een fantastische trap. Beco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bekirov geeft een hoge lob. Terziev rent richting de bal. Terziev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pianicite - FC Voivodino 4:2

76e minuut.
Minev kopt de bal weg. Enev is nu in balbezit. Enev geeft een lange en hoge pass. Terziev is nu in balbezit. Terziev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pianicite 45%, FC Voivodino 55%.
Pianicite - FC Voivodino 4:2