Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LA FURIA NEGRA ФК Розова долина 1948
3 Tactiek ***
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
50.6 gemiddelde waardering 53.7
adequate Schieten very good
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


15e minuut.
Yanchev met de inworp. Rozanov is nu in balbezit. Rozanov passt de bal zonder na te denken. Kasapski is nu in balbezit. Kasapski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Yanchev rent richting de bal. Yanchev probeert naar een medespeler te passen. Rozanov met een sublieme pass. Žarković is nu in balbezit. Žarković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kasapski geeft een hoge lob. Gümüşsu kopt de bal weg. Daar is Kurg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caraffa rent richting de bal. Caraffa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Rozanov passt de bal zonder na te denken. Yanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanchev geeft de bal voor. Klungelig pakt Caraffa de bal. Caraffa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA FURIA NEGRA 56%, ФК Розова долина 1948 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LA FURIA NEGRA - ФК Розова долина 1948 0:0

50e minuut.
Daar is Ðức Mạnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boyanov geeft de bal voor. Sootemäe probeert de bal met de borst te controleren. Žarković is nu in balbezit. Žarković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caraffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraffa schiet op doel. Bodu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA FURIA NEGRA - ФК Розова долина 1948 0:1

53e minuut.
Inworp. Kasapski met een snelle inworp. Rozanov geeft een hoge lob. Žarković springt en kopt de bal. Bodu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Gümüşsu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Yanchev met een sublieme pass. Sootemäe rent richting de bal. Sootemäe passt de bal met de wreef. Gümüşsu probeert de bal met de borst te controleren. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Yanchev geeft de bal voor. Inworp. Floarea met een snelle inworp. Mniś is nu in balbezit. Mniś schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vidau geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Yanchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanchev geeft een hoge lob. Žarković rent richting de bal. Žarković schiet op doel. Bodu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LA FURIA NEGRA - ФК Розова долина 1948 0:2

79e minuut.
Žarković rent richting de bal. Gümüşsu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Žarković raakt geblesseerd tijdens het duel. Yanchev met een snel genomen vrije trap. Žarković is nu in balbezit. Caraffa is nu in balbezit. Caraffa schiet op doel. Bodu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Yanchev passt de bal in één keer door. Rozanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozanov geeft een lange en hoge pass. Žarković is nu in balbezit. Žarković draait met de bal, schiet en ... Bodu bokst de bal weg.

82e minuut.
Akel geeft een hoge lob. Rozanov rent richting de bal. Rozanov geeft een hoge lob. Žarković rent richting de bal. Žarković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA FURIA NEGRA 61%, ФК Розова долина 1948 39%.
LA FURIA NEGRA - ФК Розова долина 1948 0:2