Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Go Go Disl Атлетик Монтана
352v1 Tactiek 433
57% Balbezit 43%
17% Spel op eigen helft 83%
46 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 37.8
formidable Schieten average
very good Passen adequate
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Papazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Papazov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Totev de bal. Mindzhev onderschept slim de pass. Mindzhev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kondev kopt de bal weg. Mindzhev is nu in balbezit. Mindzhev passt de bal zonder na te denken. Grozev is nu in balbezit. Grozev draait met de bal, schiet en ... Kukov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Makriev kopt de bal weg. Mindzhev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindzhev passt de bal met de wreef. Daar is Grozev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grozev draait met de bal, schiet en ... Kukov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Romenski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grozev is nu in balbezit. Grozev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Karakehaiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindzhev verovert de bal door een tackle van achteren. Mindzhev passt de bal zonder na te denken. Grozev rent richting de bal. Grozev draait met de bal, schiet en ... Kukov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Romenski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grozev rent richting de bal. Grozev draait met de bal, schiet en ... Kukov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Papazov speelt de bal door. Grozev is nu in balbezit. Grozev passt de bal in één keer door. Laagus is nu in balbezit. Laagus schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Grozev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozev draait met de bal, schiet en ... Daar is Timnev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mindzhev is nu in balbezit. Mindzhev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Makriev is nu in balbezit. Makriev passt de bal zonder na te denken. Mindzhev probeert naar een medespeler te passen. Grozev is nu in balbezit. Grozev draait met de bal, schiet en ... Kukov bokst de bal weg. Grozev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - Атлетик Монтана 1:0

25e minuut.
Mindzhev probeert naar een medespeler te passen. Laagus is nu in balbezit. Milanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milanov krijgt een gele kaart. Laagus raakt geblesseerd tijdens het duel. Kondev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grozev maakt een snoekduik en kopt de bal. Romenski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Makriev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kondev geeft een lange en hoge pass. Daar is Grozev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grozev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - Атлетик Монтана 2:0

27e minuut.
Mindzhev met een sublieme pass. Grozev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mindzhev verovert de bal door een tackle van achteren. Mindzhev speelt de bal door. Klungelig pakt Grozev de bal. Grozev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Romenski de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - Атлетик Монтана 3:0

29e minuut.
Papazov geeft een hoge lob. Grozev is nu in balbezit. Romenski is nu in balbezit. Grozev verovert de bal door een tackle van achteren. Grozev draait met de bal, schiet en ... Kukov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Kolev geeft een hoge lob. Mindzhev is nu in balbezit. Mindzhev passt de bal zonder na te denken. Grozev rent richting de bal. Grozev haalt uit met een fantastische trap. Kukov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Grozev heeft problemen om de bal te vangen. Grozev draait met de bal, schiet en ... Romenski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papazov rent richting de bal. Papazov passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Papazov verovert de bal door een tackle van achteren. Papazov met een sublieme pass. Grozev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Go Go Disl 15%, Атлетик Монтана 85%.
Go Go Disl - Атлетик Монтана 3:0

46e minuut.
Tenev komt het veld opgelopen. Galabov komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Bratoev rent richting de bal. Laagus onderschept slim de pass. Laagus passt de bal zonder na te denken. Mindzhev rent richting de bal. Mindzhev haalt uit met een fantastische trap. Kukov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Timnev geeft een hoge lob. Inworp. Makriev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kondev geeft een hoge lob. Daar is Totev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Grozev passt de bal met de wreef. Daar is Mindzhev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Totev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindzhev onderschept slim de pass. Mindzhev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Papazov zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Mindzhev de bal. Timnev onderschept slim de pass. Laagus onderschept slim de pass. Laagus draait met de bal, schiet en ... Kukov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grozev rent richting de bal. Grozev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Laagus rent richting de bal. Laagus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Kondev passt de bal met de wreef. Laagus is nu in balbezit. Timnev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Timnev krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Makriev verovert de bal door een tackle van achteren. Makriev geeft een hoge lob. Timnev probeert de bal aan de voet te houden. Grozev rent richting de bal. Grozev schiet op doel. Kukov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mindzhev is nu in balbezit. Mindzhev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - Атлетик Монтана 4:0

55e minuut.
Mindzhev rent richting de bal. Mindzhev passt de bal met de wreef. Totev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozev onderschept slim de pass. Grozev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grozev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozev draait met de bal, schiet en ... Kukov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - Атлетик Монтана 5:0

64e minuut.
Rakarov is nu in balbezit. Rakarov probeert naar een medespeler te passen. Romenski rent richting de bal. Grozev verovert de bal door een tackle van achteren. Grozev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Timnev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozev onderschept slim de pass. Grozev speelt de bal door. Laagus rent richting de bal. Laagus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kondev speelt de bal door. Makriev probeert naar een medespeler te passen. Grozev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozev schiet op doel. Kukov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - Атлетик Монтана 6:0

69e minuut.
Tenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenev passt de bal in één keer door. Galabov rent richting de bal. Laagus verovert de bal door een tackle van achteren. Laagus draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Mindzhev is nu in balbezit. Timnev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindzhev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mindzhev krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Mindzhev verovert de bal door een tackle van achteren. Mindzhev geeft een lange en hoge pass. Makriev probeert naar een medespeler te passen. Grozev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - Атлетик Монтана 7:0

77e minuut.
Makriev kopt de bal weg. Daar is Mindzhev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mindzhev probeert naar een medespeler te passen. Grozev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozev schiet op doel. Kukov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grozev is nu in balbezit. Grozev schiet op doel. Paal!

79e minuut.
Papazov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Totev de bal. Galabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mindzhev onderschept slim de pass. Mindzhev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Konstantinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konstantinov geeft de bal voor. Daar is Romenski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grozev rent richting de bal. Grozev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Go Go Disl 18%, Атлетик Монтана 82%.
Go Go Disl - Атлетик Монтана 7:0