Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Go Go Disl Grande Sampdoria
352v1 Tactiek Dragon
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
59.5 gemiddelde waardering 70
very good Schieten outstanding
very good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


6e minuut.
Messias kopt de bal weg. Daar is Mindzhev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlatan schiet op doel. Tocev bokst de bal weg.

8e minuut.
G. Neville verovert de bal door een tackle van achteren. G. Neville passt de bal in één keer door. Blešić rent richting de bal. Blešić haalt uit met een fantastische trap. Tocev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - Grande Sampdoria 0:1

11e minuut.
Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Blešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev is nu in balbezit. Milev schiet op doel. Tocev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - Grande Sampdoria 0:2

17e minuut.
Marinov rent richting de bal. Marinov passt de bal in één keer door. Soltanov geeft de bal voor. Messias rent richting de bal. Messias haalt uit met een fantastische trap. Tocev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Soltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltanov passt de bal in één keer door. Parlatan geeft een hoge lob. Milev is nu in balbezit. Milev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - Grande Sampdoria 0:3

26e minuut.
Konstantinov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. G. Neville rent richting de bal. G. Neville passt de bal in één keer door. Blešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Blešić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - Grande Sampdoria 0:4

31e minuut.
Daar is Blangev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soltanov geeft een hoge lob. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev haalt uit met een fantastische trap. Tocev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - Grande Sampdoria 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Go Go Disl 68%, Grande Sampdoria 32%.
Go Go Disl - Grande Sampdoria 0:5

52e minuut.
Rakočević verovert de bal door een tackle van achteren. Rakočević geeft een lange en hoge pass. G. Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. G. Neville geeft een lange en hoge pass. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Milev rent richting de bal. Milev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - Grande Sampdoria 0:6

64e minuut.
G. Neville is nu in balbezit. Konstantinov maakt een afschuwelijke overtreding. G. Neville is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soltanov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Messias maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Soltanov is nu in balbezit. Soltanov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mindzhev de bal. Messias is nu in balbezit. Messias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - Grande Sampdoria 0:7

68e minuut.
Rakočević geeft een lange en hoge pass. Milev kopt de bal weg. Daar is Blešić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blešić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Blešić passt de bal zonder na te denken. Milev is nu in balbezit. Messias is nu in balbezit. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Parlatan speelt de bal door. Messias is nu in balbezit. Yakobchev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yakobchev krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Parlatan rent richting de bal. Parlatan passt de bal met de wreef. Messias bereikt de bal nog maar net als eerste. Messias draait met de bal, schiet en ... Tocev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - Grande Sampdoria 0:8

85e minuut.
Kolev geeft een lange en hoge pass. Laagus rent richting de bal. Laagus passt de bal met de wreef. Blangev is nu in balbezit. Blangev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rakočević geeft een lange en hoge pass. G. Neville is nu in balbezit. G. Neville passt de bal zonder na te denken. Blešić is nu in balbezit. Blešić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Go Go Disl 58%, Grande Sampdoria 42%.
Go Go Disl - Grande Sampdoria 0:8