Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grande Sampdoria Go Go Disl
Dragon Tactiek atack
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
33 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
68.3 gemiddelde waardering 57.2
outstanding Schieten excellent
excellent Passen solid
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Theotokopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondev onderschept slim de pass. Kondev geeft een hoge lob. Blangev maakt een snoekduik en kopt de bal. Oriani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Rakočević kopt de bal weg. G. Neville kan de bal niet met de borst controleren. G. Neville passt de bal met de wreef. Milev is nu in balbezit. Milev draait met de bal, schiet en ... Tocev bokst de bal weg. Messias bereikt de bal nog maar net als eerste. Messias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - Go Go Disl 1:0

8e minuut.
Makriev speelt de bal door. Theotokopoulos rent richting de bal. Laagus onderschept slim de pass. Kolev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolev schiet op doel. Oriani bokst de bal weg. Laagus bereikt de bal nog maar net als eerste. Laagus schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
G. Neville passt de bal met de wreef. Parashkevov rent richting de bal. Parashkevov passt de bal zonder na te denken. Daar is Milev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Messias bereikt de bal nog maar net als eerste. Messias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - Go Go Disl 2:0

16e minuut.
Raudberg onderschept slim de pass. Raudberg geeft de bal voor. Rozo kopt de bal weg. Kondev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blešić geeft een hoge lob. Tocev bokst de bal weg.

17e minuut.
Ukleja probeert de bal met de borst te controleren. Ukleja speelt de bal door. G. Neville is nu in balbezit. G. Neville geeft de bal voor. Milev springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ćirković bereikt de bal nog maar net als eerste. Blešić onderschept slim de pass. Blešić schiet op doel. Tocev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - Go Go Disl 3:0

24e minuut.
Rakočević geeft een lange en hoge pass. Milev kopt de bal weg. Blešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Blešić draait met de bal, schiet en ... Tocev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - Go Go Disl 4:0

28e minuut.
Ukleja passt de bal in één keer door. Rozo geeft een hoge lob. Messias kopt de bal weg. Klungelig pakt Milev de bal. Milev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Blešić is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rozo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Messias maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Messias rent richting de bal. Messias speelt de bal door. Ćirković bereikt de bal nog maar net als eerste. Blešić onderschept slim de pass. Blešić draait met de bal, schiet en ... Tocev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - Go Go Disl 5:0

35e minuut.
G. Neville geeft een lange en hoge pass. Blešić kopt de bal weg. Raudberg heeft problemen om de bal te vangen. Messias is nu in balbezit. Messias haalt uit met een fantastische trap. Tocev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Tocev probeert naar een medespeler te passen. G. Neville kopt de bal weg. Parashkevov probeert naar een medespeler te passen. Blešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Blešić draait met de bal, schiet en ... Tocev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Theotokopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Theotokopoulos geeft de bal voor. Blešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Blešić haalt uit met een fantastische trap. Tocev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - Go Go Disl 6:0

42e minuut.
Rozo geeft de bal voor. Milev kopt de bal weg. Messias bereikt de bal nog maar net als eerste. Messias draait met de bal, schiet en ... Tocev probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Laagus bereikt de bal nog maar net als eerste. Makriev rent richting de bal. Makriev speelt de bal door. Blangev rent richting de bal. Blangev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grande Sampdoria 39%, Go Go Disl 61%.
Grande Sampdoria - Go Go Disl 6:0

47e minuut.
Rakočević geeft een hoge lob. Messias is nu in balbezit. Messias passt de bal in één keer door. Milev is nu in balbezit. Milev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sagan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. G. Neville is nu in balbezit. G. Neville geeft een hoge lob. Milev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Makriev geeft een lange en hoge pass. G. Neville probeert de bal aan de voet te houden. Grozev is nu in balbezit. Grozev geeft een hoge lob. Laagus krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - Go Go Disl 6:1

58e minuut.
Soltanov geeft de bal voor. Milev heeft problemen om de bal te vangen. Sagan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Milev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Messias legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Tocev met een sublieme pass. Soltanov kopt de bal weg. Blešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Messias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Messias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Papazov komt het veld opgelopen. Yasenov komt het veld opgelopen. Chakalov komt het veld opgelopen. Kondev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papazov met een sublieme pass. Kondev met een sublieme pass. Yasenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasenov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Rozo rent richting de bal. Rozo passt de bal in één keer door. Parashkevov met een sublieme pass. Blešić is nu in balbezit. Blešić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Milev krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Rakočević kopt de bal weg. G. Neville met een sublieme pass. Chakalov heeft problemen om de bal te vangen. Milev is nu in balbezit. Milev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Rozo met een snelle inworp. Theotokopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Theotokopoulos geeft een lange en hoge pass. Blešić rent richting de bal. Blešić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Parashkevov rent richting de bal. Parashkevov passt de bal zonder na te denken. G. Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. G. Neville geeft de bal voor. Blešić springt en kopt de bal. Tocev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Milev is nu in balbezit. Milev schiet op doel. Tocev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - Go Go Disl 7:1

80e minuut.
Theotokopoulos geeft een hoge lob. Blešić kopt de bal weg. Messias is nu in balbezit. Messias haalt uit met een fantastische trap. Tocev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Blešić is nu in balbezit. Blešić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - Go Go Disl 8:1

82e minuut.
Papazov verovert de bal door een tackle van achteren. Papazov passt de bal met de wreef. Yasenov is nu in balbezit. Yasenov draait met de bal, schiet en ... Oriani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - Go Go Disl 8:2

85e minuut.
G. Neville onderschept slim de pass. G. Neville probeert naar een medespeler te passen. Messias rent richting de bal. Messias draait met de bal, schiet en ... Tocev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Milev rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - Go Go Disl 9:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grande Sampdoria 37%, Go Go Disl 63%.
Grande Sampdoria - Go Go Disl 9:2