Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grande Sampdoria PFK CSKA SOFIA
Dragon Tactiek redred
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
54.6 gemiddelde waardering 48.5
good Schieten very good
excellent Passen good
good Verdedigen very good


4e minuut.
Tocev is nu in balbezit. Tocev passt de bal in één keer door. Wiatrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak haalt uit met een fantastische trap. Gerasimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - PFK CSKA SOFIA 0:1

6e minuut.
Parashkevov is nu in balbezit. Minev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Parashkevov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rozo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Yavorov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grande Sampdoria - PFK CSKA SOFIA 1:1

11e minuut.
Parashkevov geeft een hoge lob. Grozdanov heeft problemen om de bal te vangen. Salayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Salayev geeft een lange en hoge pass. Cea krijgt zijn hoofd ertegen. Yavorov bokst de bal weg.

15e minuut.
Marinov probeert naar een medespeler te passen. Salayev heeft problemen om de bal te vangen. Salayev geeft een hoge lob. Tonoli springt en kopt de bal. Yavorov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - PFK CSKA SOFIA 2:1

16e minuut.
Tocev is nu in balbezit. Fischer verovert de bal door een tackle van achteren. Fischer geeft de bal voor. Rozo rent richting de bal. Rozo haalt uit met een fantastische trap. Yavorov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Osicki kopt de bal weg. Karakashev speelt de bal door. Korsós is nu in balbezit. Korsós geeft een hoge lob. Wiatrak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Korsós rent richting de bal. Korsós passt de bal in één keer door. Wiatrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mžourek de bal onder controle te krijgen. Gerasimov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Parashkevov geeft een hoge lob. Tenoff kopt de bal weg. Parashkevov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tocev is nu in balbezit. Tocev draait met de bal, schiet en ... Gerasimov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Marinov passt de bal zonder na te denken. Salayev rent richting de bal. Salayev geeft een hoge lob. Cea krijgt zijn hoofd ertegen. Yavorov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - PFK CSKA SOFIA 3:1

31e minuut.
Kuneman neemt vlug de vrije trap. Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fischer zijn tegenspeler op de grond. Fischer krijgt een gele kaart. Tocev raakt geblesseerd tijdens het duel. Boyadziev komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grande Sampdoria 48%, PFK CSKA SOFIA 52%.
Grande Sampdoria - PFK CSKA SOFIA 3:1

47e minuut.
Yavorov speelt de bal door. Parashkevov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parashkevov geeft de bal voor. Soltanov is nu in balbezit. Soltanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - PFK CSKA SOFIA 4:1

64e minuut.
Parashkevov met een snelle inworp. Fischer rent richting de bal. Fischer passt de bal zonder na te denken. Rozo rent richting de bal. Rozo haalt uit met een fantastische trap. Yavorov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Tonoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinov probeert naar een medespeler te passen. Rozo rent richting de bal. Rozo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - PFK CSKA SOFIA 5:1

71e minuut.
Wiatrak passt de bal met de wreef. Korsós rent richting de bal. Korsós passt de bal in één keer door. Tocev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocev haalt uit met een fantastische trap. Gerasimov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ben Jor bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak verovert de bal door een tackle van achteren. Wiatrak draait met de bal, schiet en ... Gerasimov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grande Sampdoria - PFK CSKA SOFIA 5:2

79e minuut.
Tenoff onderschept slim de pass. Rozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenoff verovert de bal door een tackle van achteren. Marinov met een sublieme pass. Salayev is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Marinov probeert naar een medespeler te passen. Cea is nu in balbezit. Tenoff verovert de bal door een tackle van achteren. Rozo verovert de bal door een tackle van achteren. Rozo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tenoff geeft een lange en hoge pass. Inworp. Parashkevov met een snelle inworp. Rozo is nu in balbezit. Rozo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grande Sampdoria 40%, PFK CSKA SOFIA 60%.
Grande Sampdoria - PFK CSKA SOFIA 5:2