Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PALAZA V T Атлетик Монтана
ivaka Tactiek 433
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 34.3
excellent Schieten average
excellent Passen average
good Verdedigen solid


4e minuut.
Bratoev rent richting de bal. Bratoev passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Milanov de bal onder controle te krijgen. Mindzhev is nu in balbezit. Mindzhev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Shterev heeft problemen om de bal te vangen. Shterev speelt de bal door. Timnev onderschept slim de pass. Sotirov is nu in balbezit. Sotirov haalt uit met een fantastische trap. Dzhambazov bokst de bal weg.

8e minuut.
Karakehaiov rent richting de bal. Shterev onderschept slim de pass. Shterev probeert naar een medespeler te passen. Sotirov is nu in balbezit. Sotirov haalt uit met een fantastische trap. Dzhambazov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Klimentov passt de bal met de wreef. Sotirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakehaiov begaat een overtreding. Karakehaiov krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Dobrevski met een snelle inworp. Klimentov geeft een hoge lob. Shterev rent richting de bal. Shterev schiet op doel. Dzhambazov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - Атлетик Монтана 1:0

27e minuut.
Sotirov rent richting de bal. Sotirov schiet op doel. Yanev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dobrevski zal de hoekschop nemen. Dzhambazov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Dobrevski rent richting de bal. Dobrevski passt de bal met de wreef. Yanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotirov onderschept slim de pass. Sotirov haalt uit met een fantastische trap. Dzhambazov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Totev onderschept slim de pass. Klimentov verovert de bal door een tackle van achteren. Klimentov passt de bal met de wreef. Daar is Shterev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shterev schiet op doel. Dzhambazov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yanev rent richting de bal. Sotirov verovert de bal door een tackle van achteren. Sotirov schiet op doel. Dzhambazov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - Атлетик Монтана 2:0

35e minuut.
Klimentov onderschept slim de pass. Klimentov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Shterev de bal. Shterev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PALAZA V T - Атлетик Монтана 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PALAZA V T 17%, Атлетик Монтана 83%.
FC PALAZA V T - Атлетик Монтана 3:0

52e minuut.
Folchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Folchi passt de bal in één keer door. Shterev rent richting de bal. Shterev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Sotirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Timnev onderschept slim de pass. Folchi onderschept slim de pass. Klimentov is nu in balbezit. Klimentov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Brusnarov onderschept slim de pass. Brusnarov probeert naar een medespeler te passen. Shterev is nu in balbezit. Sotirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotirov draait met de bal, schiet en ... Dzhambazov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Daar is Totev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Totev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobrevski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dobrevski kan niet meer verder spelen. Mihalev komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Bratoev geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Brаsnarov de bal onder controle te krijgen. Folchi kopt de bal weg. Shterev is nu in balbezit. Shterev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sotirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakehaiov verovert de bal door een tackle van achteren. Shterev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shterev haalt uit met een fantastische trap. Yanev probeert de bal aan de voet te houden. Dzhambazov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sotirov rent richting de bal. Sotirov schiet op doel. Dzhambazov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Folchi is nu in balbezit. Folchi geeft een hoge lob. Rakarov heeft problemen om de bal te vangen. Shterev rent richting de bal. Shterev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klimentov met de inworp. Mihalev met een sublieme pass. Sotirov is nu in balbezit. Sotirov schiet op doel. Dzhambazov bokst de bal weg.

88e minuut.
Timnev onderschept slim de pass. Klimentov onderschept slim de pass. Klimentov passt de bal zonder na te denken. Shterev rent richting de bal. Shterev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Karakehaiov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Romenski komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Sotirov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Klimentov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klimentov met een sublieme pass. Shterev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shterev draait met de bal, schiet en ... Dzhambazov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PALAZA V T 17%, Атлетик Монтана 83%.
FC PALAZA V T - Атлетик Монтана 3:0