Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Розова долина 1948 Атлетик Монтана
*** Tactiek 433
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
38 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 36.1
formidabel Schieten matig
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Milanov passt de bal in één keer door. Caraffa rent richting de bal. Karakehaiov maakt een afschuwelijke overtreding. Karakehaiov krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Karakehaiov geeft de bal voor. Kasapski rent richting de bal. Kasapski passt de bal zonder na te denken. Caraffa is nu in balbezit. Caraffa haalt uit met een fantastische trap. Dzhambazov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Klungelig pakt Bratoev de bal. Caraffa rent richting de bal. Karakehaiov is nu in balbezit. Caraffa verovert de bal door een tackle van achteren. Caraffa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Totev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasapski met de inworp. Žarković kan de bal niet met de borst controleren. Timnev rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Розова долина 1948 - Атлетик Монтана 1:0

18e minuut.
Caraffa onderschept slim de pass. Caraffa passt de bal zonder na te denken. Žarković is nu in balbezit. Žarković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Розова долина 1948 - Атлетик Монтана 2:0

23e minuut.
Rozanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozanov passt de bal met de wreef. Timnev is nu in balbezit. Žarković verovert de bal door een tackle van achteren. Žarković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Розова долина 1948 - Атлетик Монтана 3:0

26e minuut.
Yanchev onderschept slim de pass. Yanchev passt de bal in één keer door. Žarković is nu in balbezit. Žarković schiet op doel. Dzhambazov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Розова долина 1948 - Атлетик Монтана 4:0

27e minuut.
Rakarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakarov probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Karakehaiov de bal onder controle te krijgen. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković schiet op doel. Dzhambazov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Kasapski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rozanov is nu in balbezit. Rozanov passt de bal in één keer door. Žarković rent richting de bal. Žarković schiet op doel. Dzhambazov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Розова долина 1948 - Атлетик Монтана 5:0

38e minuut.
Chenkov is nu in balbezit. Kasapski verovert de bal door een tackle van achteren. Kasapski passt de bal zonder na te denken. Caraffa is nu in balbezit. Caraffa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kasapski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Žarković krijgt zijn hoofd ertegen. Dzhambazov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Розова долина 1948 - Атлетик Монтана 6:0

40e minuut.
Gochev heeft problemen om de bal te vangen. Caraffa verovert de bal door een tackle van achteren. Caraffa passt de bal in één keer door. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dzhambazov trapt de bal weg. Kasapski speelt de bal door. Caraffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraffa schiet op doel. Dzhambazov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Rozanov passt de bal zonder na te denken. Yanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanchev probeert naar een medespeler te passen. Žarković rent richting de bal. Žarković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Rozanov is nu in balbezit. Rozanov met een sublieme pass. Caraffa is nu in balbezit. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković schiet op doel. Dzhambazov bokst de bal weg.

44e minuut.
Timnev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yanchev met een snelle inworp. Žarković is nu in balbezit. Žarković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Розова долина 1948 - Атлетик Монтана 7:0

45e minuut.
Milanov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gochev de bal. Caraffa verovert de bal door een tackle van achteren. Caraffa heeft problemen om de bal te vangen. Caraffa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Розова долина 1948 20%, Атлетик Монтана 80%.
ФК Розова долина 1948 - Атлетик Монтана 7:0

51e minuut.
Lisichkov onderschept slim de pass. Lisichkov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Totev de bal. Caraffa is nu in balbezit. Caraffa haalt uit met een fantastische trap. Dzhambazov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Klungelig pakt Žarković de bal. Karakehaiov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Žarković raakt geblesseerd tijdens het duel. Rozanov met een snel genomen vrije trap. Žarković springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Kasapski onderschept slim de pass. Kasapski passt de bal in één keer door. Caraffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraffa geeft de bal voor. Žarković springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Caraffa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caraffa probeert naar een medespeler te passen. Žarković rent richting de bal. Žarković schiet op doel. Dzhambazov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Розова долина 1948 - Атлетик Монтана 8:0

65e minuut.
Timnev passt de bal in één keer door. Karakehaiov rent richting de bal. Rozanov verovert de bal door een tackle van achteren. Caraffa is nu in balbezit. Caraffa schiet op doel. Dzhambazov bokst de bal weg. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kasapski is nu in balbezit. Kasapski probeert naar een medespeler te passen. Rakarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković verovert de bal door een tackle van achteren. Žarković schiet op doel. Dzhambazov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Yanev geeft een hoge lob. Rozanov heeft problemen om de bal te vangen. Rozanov probeert naar een medespeler te passen. Žarković rent richting de bal. Žarković haalt uit met een fantastische trap. Dzhambazov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Inworp. Yanchev met de inworp. Rozanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozanov geeft de bal voor. Žarković krijgt zijn hoofd ertegen. Dzhambazov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Gochev passt de bal zonder na te denken. Mindzhev is nu in balbezit. Vutkov is nu in balbezit. Mindzhev onderschept slim de pass. Mindzhev draait met de bal, schiet en ... van Nieuwkercke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Dobromirov geeft een lange en hoge pass. Žarković kopt de bal weg. Rozanov rent richting de bal. Caraffa is nu in balbezit. Caraffa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Dzhambazov trapt de bal weg van het doel. Yanchev kopt de bal weg. Rozanov probeert naar een medespeler te passen. Caraffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraffa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Yanchev kopt de bal weg. Rozanov heeft problemen om de bal te vangen. Rozanov probeert naar een medespeler te passen. Caraffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraffa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Розова долина 1948 23%, Атлетик Монтана 77%.
ФК Розова долина 1948 - Атлетик Монтана 8:0