Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Go Go Disl FC Voivodino
atack Tactiek N1
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.3 gemiddelde waardering 53.3
excellent Schieten adequate
very good Passen very good
formidable Verdedigen solid


6e minuut.
Kontorinis probeert naar een medespeler te passen. Wijnstekers is nu in balbezit. Wijnstekers passt de bal zonder na te denken. Vosáhlo is nu in balbezit. Vosáhlo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kontorinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontorinis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rogerio de bal. Rogerio geeft een hoge lob. Rankov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Wijnstekers is nu in balbezit. Vosáhlo is nu in balbezit. Wijnstekers speelt de bal door. Rankov rent richting de bal. Rankov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kontorinis speelt de bal door. Vosáhlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantinov maakt een afschuwelijke overtreding. Konstantinov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Go Go Disl 58%, FC Voivodino 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Go Go Disl - FC Voivodino 0:0

46e minuut.
Grozev met een snelle inworp. Svinarov geeft de bal voor. Tonati probeert de bal met de borst te controleren. Blangev is nu in balbezit. Blangev schiet op doel. Zaicev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roda heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

46e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grozev zal de hoekschop nemen. Blangev rent richting de bal. Blangev passt de bal met de wreef. Svinarov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora geeft een lange en hoge pass. Vosáhlo rent richting de bal. Kolev verovert de bal door een tackle van achteren. Kolev geeft de bal voor. Zaicev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Blangev rent richting de bal. Maiellaro onderschept slim de pass. Aldeinha verovert de bal door een tackle van achteren. Aldeinha geeft de bal voor. Yasenov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Evgeniev komt het veld opgelopen. Sagan komt het veld opgelopen. Papazov komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Grozev onderschept slim de pass. Grozev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tonati de bal. Yasenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasenov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Go Go Disl - FC Voivodino 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Go Go Disl 36%, FC Voivodino 64%.
Go Go Disl - FC Voivodino 1:0