Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kletkata The Aweke Mind
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 22.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Puchev onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obreshkov. Puchev raakt geblesseerd tijdens het duel. Pavlov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rachev krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Poshtadzhiev rent richting de bal. Obretenov verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pavlov krijgt een gele kaart. Obretenov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Draganov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rachev rent richting de bal. Metodiev onderschept slim de pass. Metodiev geeft een hoge lob. Puchev heeft problemen om de bal te vangen. Puchev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Poshtadzhiev is nu in balbezit. Obretenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obretenov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dimitrov de bal. Dimitrov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pavlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlov speelt de bal door. Sanchev is nu in balbezit. Rachev verovert de bal door een tackle van achteren. Rachev draait met de bal, schiet en ... Panaiotov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kostadinov heeft problemen om de bal te vangen. Dimitrov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pavlov. Pavlov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

35e minuut.
Puchev onderschept slim de pass. Obreshkov met een sublieme pass. Draganov probeert de bal met de borst te controleren. Puchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachev rent richting de bal. Sanchev verovert de bal door een tackle van achteren. Sanchev probeert naar een medespeler te passen. Bratoev probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kletkata 59%, The Aweke Mind 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kletkata - The Aweke Mind 0:0

47e minuut.
Dimitrov rent richting de bal. Obretenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kletkata - The Aweke Mind 1:0

53e minuut.
Kirilov trapt de bal weg van het doel. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov passt de bal in één keer door. Dimitrov rent richting de bal. Dimitrov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Poshtadzhiev rent richting de bal. Draganov probeert naar een medespeler te passen. Dimitrov is nu in balbezit. Krachunov rent richting de bal. Krachunov passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Draganov is nu in balbezit. Obretenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obretenov met een sublieme pass. Dimitrov is nu in balbezit. Dimitrov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Draganov geeft een hoge lob. Kostadinov kopt de bal weg. Rachev heeft problemen om de bal te vangen. Puchev rent richting de bal. Puchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sanchev met een snelle inworp. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov speelt de bal door. Dimitrov rent richting de bal. Dimitrov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kletkata - The Aweke Mind 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kletkata 30%, The Aweke Mind 70%.
Kletkata - The Aweke Mind 2:0