Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Protivnite Huligani Napolitano
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
weak Passen weak
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Svetoslavov passt de bal zonder na te denken. Velev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karahristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Velev is nu in balbezit. Velev draait met de bal, schiet en ... Chaushev bokst de bal weg.

8e minuut.
Velev rent richting de bal. Svetoslavov onderschept slim de pass. Pasev is nu in balbezit. Karahristov verovert de bal door een tackle van achteren. Karahristov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Boshnakov met een snelle inworp. Vutkov is nu in balbezit. Vutkov met een sublieme pass. Genchev is nu in balbezit. Genchev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Adrianov met een harde bal richting middenveld. Dimov is nu in balbezit. Dimov probeert naar een medespeler te passen. Velev rent richting de bal. Velev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Pasev met een sublieme pass. Daar is Genchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adrianov rent richting de bal. Abdulov verovert de bal door een tackle van achteren. Abdulov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Protivnite Huligani - Napolitano 1:0

25e minuut.
Abdulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minchev. Genchev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abdulov met een snel genomen vrije trap. Pehlivanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Genchev de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Protivnite Huligani - Napolitano 2:0

33e minuut.
Boshnakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Maznev onderschept slim de pass. Maznev probeert naar een medespeler te passen. Velev is nu in balbezit. Velev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Protivnite Huligani - Napolitano 2:1

36e minuut.
Maznev met een snelle inworp. Karahristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutkov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Karahristov raakt geblesseerd tijdens het duel. Karahristov komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Protivnite Huligani 77%, Napolitano 23%.
Protivnite Huligani - Napolitano 2:1

61e minuut.
Pasev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Genchev de bal. Adrianov is nu in balbezit. Genchev onderschept slim de pass. Genchev haalt uit met een fantastische trap. Pehlivanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pehlivanov probeert naar een medespeler te passen. Minchev kopt de bal weg. Pasev heeft problemen om de bal te vangen. Karahristov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karahristov draait met de bal, schiet en ... Chaushev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Yonkov is nu in balbezit. Yonkov geeft de bal voor. Velev is nu in balbezit. Karahristov is nu in balbezit. Karahristov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Minchev verovert de bal door een tackle van achteren. Minchev geeft een hoge lob. Svetoslavov heeft problemen om de bal te vangen. Velev bereikt de bal nog maar net als eerste. Velev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cakov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vulchinovski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Botev rent richting de bal. Abdulov verovert de bal door een tackle van achteren. Abdulov schiet op doel. Genchev rent richting de bal. Genchev draait met de bal, schiet en ... Pehlivanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Protivnite Huligani 55%, Napolitano 45%.
Protivnite Huligani - Napolitano 2:1