Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gadnite Giboni Agresivnite Grizlita
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen zwak


9e minuut.
Blangev is nu in balbezit. Blangev passt de bal in één keer door. Panteleev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Blangev onderschept slim de pass. Blangev probeert naar een medespeler te passen. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panteleev bereikt de bal nog maar net als eerste. Panteleev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Zanev rent richting de bal. Kabulov onderschept slim de pass. Kabulov met een sublieme pass. Nedkov rent richting de bal. Nedkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Peikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blangev probeert naar een medespeler te passen. Panteleev is nu in balbezit. Panteleev draait met de bal, schiet en ... Davidov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Miroslavov met een sublieme pass. Davidov heeft problemen om de bal te vangen. Panteleev onderschept slim de pass. Panteleev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gadnite Giboni - Agresivnite Grizlita 0:1

37e minuut.
Nedkov draait met de bal, schiet en ... Svinarov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Blangev de bal. Zanev is nu in balbezit. Zanev geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Robev geeft een hoge lob. Yanakiev kopt de bal weg. Panteleev is nu in balbezit. Zanev rent richting de bal. Zanev schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gadnite Giboni 66%, Agresivnite Grizlita 34%.
Gadnite Giboni - Agresivnite Grizlita 0:1

54e minuut.
Robev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zanev rent richting de bal. Zanev schiet op doel. Paal!

69e minuut.
Yanakiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanakiev speelt de bal door. Kukov rent richting de bal. Nedkov is nu in balbezit. Nedkov draait met de bal, schiet en ... Svinarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gadnite Giboni - Agresivnite Grizlita 1:1

77e minuut.
Obretenov is nu in balbezit. Nedkov onderschept slim de pass. Nedkov met een sublieme pass. Balev rent richting de bal. Balev geeft de bal voor. Paal!

84e minuut.
Spiridonov rent richting de bal. Spiridonov passt de bal met de wreef. Kabulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev verovert de bal door een tackle van achteren. Zanev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gadnite Giboni 61%, Agresivnite Grizlita 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gadnite Giboni - Agresivnite Grizlita 1:1