Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Protivnite Huligani Dream Spurs
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Gadzhev met de inworp. Genkov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Milev de bal. Diev is nu in balbezit. Diev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Protivnite Huligani - Dream Spurs 0:1

10e minuut.
Avdzhiev rent richting de bal. Avdzhiev geeft een lange en hoge pass. Boshnakov kopt de bal weg. Daar is Diev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Protivnite Huligani - Dream Spurs 0:2

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Biserov de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stoychev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yonkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonkov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Vutkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutkov probeert naar een medespeler te passen. Gadzhev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonkov rent richting de bal. Yonkov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balanov met een sublieme pass. Stoychev kopt de bal weg. Daar is Genchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdulov is nu in balbezit. Abdulov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mihailov onderschept slim de pass. Mihailov probeert naar een medespeler te passen. Diev rent richting de bal. Keshedzhiev rent richting de bal. Keshedzhiev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Yakimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutkov maakt een afschuwelijke overtreding. Vutkov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Protivnite Huligani 39%, Dream Spurs 61%.
Protivnite Huligani - Dream Spurs 0:2

56e minuut.
Chilov is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vutkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milev is nu in balbezit. Milev geeft een lange en hoge pass. Balanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Zvezdev geeft een lange en hoge pass. Yakimov heeft problemen om de bal te vangen. Diev rent richting de bal. Diev draait met de bal, schiet en ... Chaushev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Protivnite Huligani - Dream Spurs 0:3

75e minuut.
Mihailov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vutkov verovert de bal door een tackle van achteren. Vutkov met een sublieme pass. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Abdulov rent richting de bal. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev geeft een lange en hoge pass. Yonkov is nu in balbezit. Yonkov passt de bal zonder na te denken. Paal! Balanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Dekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekov geeft de bal voor. Boshnakov kopt de bal weg. Milev is nu in balbezit. Milev geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Svetoslavov heeft problemen om de bal te vangen. Diev is nu in balbezit. Svetoslavov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Svetoslavov krijgt een gele kaart. Diev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Diev kan niet meer verder spelen. Cheparinov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Protivnite Huligani 45%, Dream Spurs 55%.
Protivnite Huligani - Dream Spurs 0:3