Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
emil team The Busters
emo 1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 24.7
good Schieten good
good Passen weak
adequate Verdedigen weak


6e minuut.
Bēcis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Eötvös zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuchczyński geeft de bal voor. Ciripoi springt en kopt de bal. Paal!

7e minuut.
Myburg rent richting de bal. Requejo is nu in balbezit. Requejo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trucchi de bal. Trucchi schiet op doel. Przybyliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Toya ... Strafschop! Toya krijgt een gele kaart. Trucchi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Trucchi kan niet meer verder spelen. Stoev komt het veld opgelopen. Andonov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo passt de bal met de wreef. Wierusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoev rent richting de bal. Stoev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Andonov probeert naar een medespeler te passen. Wierusz is nu in balbezit. Wierusz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Villar de bal onder controle te krijgen. Stoev bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
emil team - The Busters 1:0

22e minuut.
Oszenda is nu in balbezit. Soliwoda verovert de bal door een tackle van achteren. Soliwoda speelt de bal door. Stoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Toledo passt de bal met de wreef. Andonov rent richting de bal. Andonov passt de bal zonder na te denken. Tábory is nu in balbezit. Tábory passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
emil team - The Busters 2:0

31e minuut.
Tábory is nu in balbezit. Tábory passt de bal zonder na te denken. Andonov geeft een lange en hoge pass. Tábory rent richting de bal. Tábory haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Andonov is nu in balbezit. Soliwoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Soliwoda met een sublieme pass. Wierusz rent richting de bal. Wierusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emil team - The Busters 3:0

41e minuut.
Ciripoi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuchczyński is nu in balbezit. Kuchczyński geeft de bal voor. Eötvös bereikt de bal nog maar net als eerste. Eötvös haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
emil team - The Busters 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emil team 27%, The Busters 73%.
emil team - The Busters 3:1

47e minuut.
Klungelig pakt Toledo de bal. Tábory met een sublieme pass. Wierusz is nu in balbezit. Wierusz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tábory met de inworp. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo schiet op doel. Wierusz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wierusz is nu in balbezit. Wierusz draait met de bal, schiet en ... Przybyliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
emil team - The Busters 4:1

57e minuut.
Toledo is nu in balbezit. Toledo speelt de bal door. Soliwoda speelt de bal door. Wierusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierusz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Rist is nu in balbezit. Tábory verovert de bal door een tackle van achteren. Tábory probeert naar een medespeler te passen. Stoev is nu in balbezit. Stoev haalt uit met een fantastische trap. Przybyliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Wierusz rent richting de bal. Stoev is nu in balbezit. Wierusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierusz draait met de bal, schiet en ... Przybyliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
emil team - The Busters 5:1

65e minuut.
Andonov met een sublieme pass. Tábory speelt de bal door. Wierusz rent richting de bal. Wierusz draait met de bal, schiet en ... Villar probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Toledo rent richting de bal. Wierusz is nu in balbezit. Toledo met een sublieme pass. Tábory rent richting de bal. Tábory haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Tábory met een snelle inworp. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo passt de bal in één keer door. Wierusz is nu in balbezit. Wierusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
emil team - The Busters 6:1

82e minuut.
Tábory kopt de bal weg. Wierusz rent richting de bal. Wierusz passt de bal met de wreef. Stoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Paravan verovert de bal door een tackle van achteren. Paravan geeft de bal voor. Stegienka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierusz onderschept slim de pass. Wierusz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Tábory zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo passt de bal zonder na te denken. Wierusz is nu in balbezit. Wierusz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
emil team - The Busters 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: emil team 20%, The Busters 80%.
emil team - The Busters 7:1