Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charovnite Raketi Machkators FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Irinov passt de bal zonder na te denken. Rizov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Velinov. Velinov krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Klungelig pakt Traykov de bal. Gospodinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Diev verovert de bal door een tackle van achteren. Traykov onderschept slim de pass. Traykov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Timnev bereikt de bal nog maar net als eerste. Micov begaat een overtreding. Timnev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaloyanov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Chulev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irinov haalt uit met een fantastische trap. Siderov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charovnite Raketi - Machkators FC 1:0

16e minuut.
Dekov met een snelle inworp. Velinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Velinov speelt de bal door. Klungelig pakt Gospodinov de bal. Gospodinov schiet op doel. Trifonov bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Micov speelt de bal door. Traykov rent richting de bal. Traykov met een sublieme pass. Gospodinov is nu in balbezit. Gospodinov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Marchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gecov onderschept slim de pass. Gecov probeert naar een medespeler te passen. Irinov is nu in balbezit. Irinov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Belev trapt de bal weg. Pashanov kan de bal niet met de borst controleren. Pashanov speelt de bal door. Gospodinov is nu in balbezit. Gospodinov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charovnite Raketi 71%, Machkators FC 29%.
Charovnite Raketi - Machkators FC 1:0

67e minuut.
Kaloyanov speelt de bal door. Pashanov is nu in balbezit. Pashanov met een sublieme pass. Gospodinov is nu in balbezit. Gospodinov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trifonov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Gecov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krasnev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charovnite Raketi 54%, Machkators FC 46%.
Charovnite Raketi - Machkators FC 1:0