Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Tomorri KS Vëllaznimi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


14e minuut.
Mici bereikt de bal nog maar net als eerste. Mici met een sublieme pass. Dili speelt de bal door. Ramovi is nu in balbezit. Ramovi geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Xhumba met een sublieme pass. Teliti rent richting de bal. Teliti probeert naar een medespeler te passen. Prošek is nu in balbezit. Prošek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gozhdari onderschept slim de pass. Daar is Skenderaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lekaj is nu in balbezit. Kurtishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtishi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ramovi passt de bal zonder na te denken. Fana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fana speelt de bal door. Lekaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tomorri 46%, KS Vëllaznimi 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Tomorri - KS Vëllaznimi 0:0

49e minuut.
Thomai passt de bal in één keer door. Xhumba rent richting de bal. Xhumba passt de bal in één keer door. Prošek is nu in balbezit. Prošek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Dili bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomai onderschept slim de pass. Thomai passt de bal zonder na te denken. Xhumba is nu in balbezit. Xhumba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tomorri 38%, KS Vëllaznimi 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Tomorri - KS Vëllaznimi 0:0