Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 1
  • Stadion: Baragajul Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 51749
Baragajul Panti Putra FC
md5 Tactiek TNT
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
25 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
61.2 gemiddelde waardering 39.2
outstanding Schieten adequate
very good Passen average
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Aurrekoetxea speelt de bal door. Iankoshvili is nu in balbezit. Iankoshvili passt de bal in één keer door. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Panti Putra FC 1:0

5e minuut.
Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartiko rent richting de bal. Kartiko geeft de bal voor. Micera bereikt de bal nog maar net als eerste. Micera geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Micera passt de bal in één keer door. Flanaghan geeft een lange en hoge pass. Slamet rent richting de bal. Fane onderschept slim de pass. Fane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Stoop speelt de bal door. Micera met een sublieme pass. Fane is nu in balbezit. Fane haalt uit met een fantastische trap. Rayar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Panti Putra FC 2:0

12e minuut.
Fane rent richting de bal. Rangkuti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fane is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Congo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Panti Putra FC 3:0

13e minuut.
Flanaghan speelt de bal door. Klungelig pakt Aurrekoetxea de bal. Aurrekoetxea geeft de bal voor. Fane krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Panti Putra FC 4:0

14e minuut.
Flanaghan met een sublieme pass. Congo rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Slamet ... Strafschop! Slamet krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Aurrekoetxea met een sublieme pass. Iankoshvili is nu in balbezit. Iankoshvili geeft een lange en hoge pass. Fane springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Panti Putra FC 5:0

33e minuut.
Zec rent richting de bal. Zec geeft de bal voor. Klungelig pakt Munandar de bal. Iankoshvili geeft een lange en hoge pass. Congo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Undang is nu in balbezit. Aurrekoetxea verovert de bal door een tackle van achteren. Aurrekoetxea passt de bal in één keer door. Iankoshvili is nu in balbezit. Iankoshvili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane geeft de bal voor. Congo rent richting de bal. Congo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Panti Putra FC 6:0

38e minuut.
Flanaghan is nu in balbezit. Flanaghan passt de bal in één keer door. Iankoshvili rent richting de bal. Daar is Iankoshvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iankoshvili geeft een hoge lob. Rayar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kartiko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Micera zal de hoekschop nemen. Fane springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baragajul 24%, Panti Putra FC 76%.
Baragajul - Panti Putra FC 6:0

46e minuut.
Priyanto komt het veld opgelopen. Siagian komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Winardi met een snelle inworp. Priyanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Micera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Micera krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Congo is nu in balbezit. Congo geeft een hoge lob. Fane is nu in balbezit. Fane schiet op doel. Rayar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Aurrekoetxea onderschept slim de pass. Aurrekoetxea geeft een hoge lob. Slamet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane haalt uit met een fantastische trap. Rayar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Siagian is nu in balbezit. Siagian passt de bal met de wreef. Congo heeft problemen om de bal te vangen. Congo draait met de bal, schiet en ... Rayar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Panti Putra FC 7:0

60e minuut.
Sales geeft een lange en hoge pass. Flanaghan rent richting de bal. Flanaghan passt de bal met de wreef. Fane rent richting de bal. Fane haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Slamet bereikt de bal nog maar net als eerste. Congo verovert de bal door een tackle van achteren. Congo passt de bal in één keer door. Fane is nu in balbezit. Fane draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Kartiko geeft de bal voor. Inworp. Micera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Congo is nu in balbezit. Congo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. López komt het veld opgelopen. Fontora komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Fontora rent richting de bal. Fontora geeft de bal voor. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane haalt uit met een fantastische trap. Rayar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Panti Putra FC 8:0

65e minuut.
Winardi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fontora rent richting de bal. Siagian begaat een overtreding. Siagian krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Fontora bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontora passt de bal met de wreef. Congo rent richting de bal. Congo geeft een lange en hoge pass. Fane rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Inworp. Kartiko met de inworp. Sales probeert naar een medespeler te passen. Congo bereikt de bal nog maar net als eerste. Congo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Siagian probeert de bal met de borst te controleren. Buitenspel voor Winardi. Goede buitenspelval van de verdediging. Sales neemt vlug de vrije trap. Congo bereikt de bal nog maar net als eerste. Congo geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Rayar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Panti Putra FC 9:0

75e minuut.
Alkatiri komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Daar is Alkatiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fane is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siagian. Fane is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Congo komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Aurrekoetxea is nu in balbezit. Aurrekoetxea geeft de bal voor. Iankoshvili rent richting de bal. Klungelig pakt Iankoshvili de bal. Iankoshvili haalt uit met een fantastische trap. Rayar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Kartiko rent richting de bal. Kartiko geeft een lange en hoge pass. Peterelli kopt de bal weg. Fontora heeft problemen om de bal te vangen. Fontora geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
López met een sublieme pass. Fontora rent richting de bal. Fontora passt de bal in één keer door. Fane is nu in balbezit. Fane schiet op doel. Rayar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iankoshvili rent richting de bal. Munandar onderschept slim de pass. Munandar geeft de bal voor. Klungelig pakt López de bal. López draait met de bal, schiet en ... Rayar bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Iankoshvili bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Panti Putra FC 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baragajul 28%, Panti Putra FC 72%.
Baragajul - Panti Putra FC 10:0